Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Δωρεάν Θερινή Ακαδημία Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας

Το Τμήμα Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών (SPS) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου (EUI) ανακοινώνει την έναρξη της πρώτης και εφεξής ετήσιας Θερινής Ακαδημίας! Το EUI είναι ένας εξαιρετικά ζωντανός χώρος διεπιστημονικών ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων, όπου διοργανώνονται καθ' όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους πληθώρα σεμιναρίων, εργαστηρίων, δημόσιων διαλέξεων και εργαστηρίων υψηλού επιπέδου.

Φέτος το θέμα της Θερινής Ακαδημίας θα είναι αφιερωμένο στα πολύ επίκαιρα θέματα της ανισότητας, του κράτους πρόνοιας και της αλληλεγγύης.

Η Καλοκαιρινή Ακαδημία στοχεύει να δώσει σε 20 μεταπτυχιακούς φοιτητές τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ακαδημαϊκή και κοινωνική ζωή του EUI.  Κατά τη διάρκεια της βδομάδας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ομιλίες της ολομέλειας, να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο ή και τις ιδέες τους και να τις συζητήσουν με κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα και εξίσου ενθουσιώδεις συνομηλίκους.

Πότε; 24 - 28 Iουνίου 2019 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας στην Ιταλία.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων: 31 Μαρτίου 2019.

Η συμμετοχή στην ακαδημία είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες μπορούν να ζητήσουν επιστροφή των ταξιδιωτικών τους εξόδων και των εξόδων διαμονής (μέχρι 400€ ευρώ).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο