Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Εώς τις 6 Νοεμβρίου οι αιτήσεις για Διδακτορικές θέσεις και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Δυνατότητες σπουδών και κατάρτισης προσφέρει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) σε όλους τους ενδιαφερόμενους μέσω της ευέλικτης εξ αποστάσεως εκπαιδευτικής μεθοδολογίας του.

Έως τις 6 Νοεμβρίου 2019, το ΑΠΚΥ δέχεται αιτήσεις από υποψήφιους διδάκτορες για έναρξη σπουδών το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 στα εξής επιστημονικά πεδία:

  • Ασφάλεια Υπολογιστών και Δικτύων
  • Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος
  • Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία
  • Επιστήμες της Αγωγής
  • Πολιτιστική Πολιτική και Ανάπτυξη
  • Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό
  • Κοινωνικά Πληροφοριακά Συστήματα
  • Cognitive Systems

Αιτήσεις μπορούν, επίσης, να υποβάλουν ως τις 6 Νοεμβρίου 2019 οι ενδιαφερόμενοι για επιμόρφωση στο Πρόγραμμα Σπουδών «Δια Βίου Μάθηση», το οποίο αφορά στην παρακολούθηση αυτοτελών Θεματικών Ενοτήτων των Προγραμμάτων Σπουδών του ΑΠΚΥ, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφούν συνολικά στο αντίστοιχο Πρόγραμμα. Τέλος, με στόχο την ενίσχυση της διασύνδεσης με την ομογένεια, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο πλαίσιο του Προγράμματος για τον Απόδημο Ελληνισμό εξ αποστάσεως θεματικές ενότητες για την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και της Ιστορίας της Κύπρου.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο ΑΠΚΥ είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600/711 και στο admissions@ouc.ac.cy.

 

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, δημόσιο, ισότιμο και ομοταγές προς τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, παρέχει ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν έναν αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας. Αξιοποιεί ευέλικτες και κατάλληλες διαδραστικές παιδαγωγικές μεθόδους, σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές και εργαλεία ασύγχρονης & σύγχρονης επικοινωνίας διδασκόντων και φοιτητών και προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου προσαρμοσμένες στις ανάγκες και υποχρεώσεις των φοιτητών, στον δικό τους χώρο και χρόνο.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο