Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Διαγωνισμός Top to Top Challenge της Mondelēz International για φοιτητές ή κατόχους μεταπτυχιακού

Ο διαγωνισμός Top to Top Challenge έχει ως σκοπό να αναδείξει νέους ανθρώπους με ταλέντο και διάθεση να ανακαλύψουν τα brands της Mondelēz. Για μία ημέρα οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε διαφορετικά business θέματα, θα γνωρίσουν την διοικητική ομάδα της εταιρείας και θα μάθουν περισσότερα για αυτήν.  Δήλωσε συμμετοχή στο Top to Top Challenge της Mondelēz International, μάθε περισσότερα για την εταιρεία πίσω από τα αγαπημένα σου brands και κατάκτησε τον πιο απολαυστικό κόσμο!

Η πολυεθνική Mondelez (πρώην Cadbury), διαθέτει μερικά από τα πιο γνωστά brands όπως Lacta, Pavlides, Trident, Halls, Dentyne, Merenda, Oreo και Philadelphia ενώ απασχολεί περισσότερους από 80.000 υπαλλήλους παγκοσμίως. 

Όσοι διακριθούν:

  • θα συμπεριληφθούν στις shortlists για μελλοντικές θέσεις εργασίας,
  • θα παρακολουθήσουν προγράμματα καθοδήγησης που προσφέρονται από ανώτερους διευθυντές της εταιρείας
  • θα λάβουν πρακτικές συμβουλές και πολύτιμες γνώσεις από τους ειδικούς του τμήματος HR

Τα σημαντικότερα κριτήρια, αφορούν να διαθέτεις μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε Business Administration, Marketing ή ανάλογους τομείς σπουδών ή να σπουδάζεις τώρα σε ανάλογο πρόγραμμα σπουδών και τέλος, να έχεις υψηλό επίπεδο Ελληνικών και Αγγλικών (γραπτά και προφορικά).

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Οι αιτήσεις συμμμετοχής είναι ανοιχτές έως  14 Οκτωβρίου 2019!

Αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο