Διαγωνισμός ψηφιακής καινοτομίας FinQuest by Alpha Bank Εκπαιδευτικά Νέα

Το Found.ation σε συνεργασία με την Alpha Bank υλοποιεί το FinQuest by Alpha Bank, ένα διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας που απευθύνεται σε νέες ομάδες, startups, εταιρείες και ερευνητικά ιδρύματα. Στόχος είναι η αξιοποίηση λύσεων από την ίδια την Τράπεζα αλλά και η ενίσχυση του Fintech οικοσυστήματος της περιοχής.

Στην ομάδα του FinQuest by Alpha Bank εντάσσονται φορείς υψηλού κύρους, όπως ακαδημαϊκοί οργανισμοί, διακεκριμένοι επαγγελματίες, επενδυτές και συμβουλευτικές εταιρίες με σημαντικό background στον τομέα της καινοτομίας και του Fintech.

Η υποβολή των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη φάση του Διαγωνισμού θα επιλεχθούν 7 ομάδες, οι οποίες θα ενταχθούν σε Επιταχυντή διάρκειας 6 εβδομάδων (14/10 – 22/11) χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα λάβουν εκπαίδευση και καθοδήγηση (mentoring). Κατά την τελευταία μέρα της διαγωνιστικής φάσης θα λάβει χώρα ένα Demo Day (25/11).

Σε αυτή την εκδήλωση, οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα project τους, τα οποία θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή με σκοπό να βραβευτούν οι 3 καλύτερες με αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στον εξής σύνδεσμο: https://www.finquest.gr/

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

eduguide App
Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα