Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το Clinton Global Initiative University αναζητά φοιτητές από όλο τον κόσμο!

Ο πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπιλ Κλίντον δημιούργησε το Clinton Global Initiative University το 2007 προς όφελος της επόμενης γενιάς των ηγετών, από Πανεπιστήμια και Κολέγια απ’ όλο τον κόσμο.

Tο Clinton Global Initiative University αναζητά προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές από όλο τον κόσμο που έχουν αναλάβει δράση στην κοινότητά τους για να αντιμετωπίσουν ένα πιεστικό κοινωνικό πρόβλημα. Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν κίνητρα να κάνουν μια θετική αλλαγή στους τομείς της εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής, της ειρήνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της καταπολέμησης της φτώχειας και της δημόσιας υγείας.

Όσοι γίνουν δεκτοί στο CGI U θα έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένη καθοδήγηση, προγραμματισμό προγραμμάτων κοινωνικής δράσης, ευκαιρίες χρηματοδότησης μέσω συνεργατών του CGI U και εκδηλώσεις ενασχόλησης φοιτητών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης πρόσκληση για την ετήσια διαδικτυακή εκδήλωση CGI U 2022 με οικοδεσπότες τον Bill Clinton και την Chelsea Clinton.

ένα ετήσιο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και κατάρτισης, όπου θα εξοικειωθούν με μεθόδους και διαδικασίες οργάνωσης, ανάπτυξης και εκτέλεσης προγραμμάτων κοινωνικής δράσης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, πρόσκληση για την ετήσια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 17-19 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στη Σκωτία, με οικοδεσπότες τον Bill Clinton και την Chelsea Clinton όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με άλλους φοιτητές και και να παρακολουθήσουν διακεκριμένους επιχειρηματίες καθώς και κυβερνητικούς αξιωματούχους από όλο τον κόσμο.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 21 Ιανουαρίου 2022

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο