Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Το British Council συμμετέχει στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide!

Το British Council, ο διεθνής οργανισμός της Βρετανίας που προωθεί τις πολιτισμικές σχέσεις και παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες, συμμετέχει στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μεταξύ 13:00-19:00.

Αν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε τις μεταπτυχιακές σας σπουδές στη Βρετανία, τότε η έκθεση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να ενημερωθείτε από τους εκπροσώπους του British Council για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε, τις εξετάσεις Αγγλικών IELTS,  όπως επίσης και για το βραβείο IELTS για Έλληνες, δηλαδή την ετήσια υποτροφία που παρέχει κάθε χρόνο το British Council για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία.

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή

Μάθετε περισσότερα για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που συμμετέχουν και δείτε πώς μπορείτε να διεκδικήσετε την υποτροφία στη σελίδα της έκθεσης https://www.eduguide.gr/infoday/

Κάντε Join στη σελίδα του Facebook Event

Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών eduguide

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο