ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε συνεργασία με την DeepBlue Technology Εκπαιδευτικά Νέα

H είσοδος της κορυφαίας κινέζικης εταιρείας DeepBlue, φέρνει στην Ελλάδα επενδύσεις και μια ευχάριστη έκπληξη, τη συνεργασία της με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στόχος της εταιρείας είναι να φέρει το AI στην Ελλάδα μέσα από δικά της προϊόντα αλλά και έπειτα από συνεργασίες με ελληνικές εταιρείες. Σε τρεις μήνες, θα λειτουργήσει και αποκλειστική αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Αθήνα. 

Ως προς τη συνεργασία με το ΑΠΘ, όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι της DeepBlue, θα προχωρήσουν στην ίδρυση εργαστηρίου ΑΙ με σκοπό να προσφέρουν τεχνολογία και τεχνογνωσία. Μέσω της συνεργασίας αυτής, οι φοιτητές θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να συνεργαστούν με την DeepBlue είτε στην Ελλάδα είτε στην Κίνα ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα επιθυμούν, από τις συνολικά 17 χώρες στις οποίες υπάρχει αντιπροσωπεία.

Η συνεργασία “κλειδώθηκε” με την υπογραφή ενός memorandum of understanding ως προσύμφωνο καθώς και μία συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνεδρίου του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Hellenic Trade Council (HETCO), το “One Belt, One Road: Chinese AI landing in Greece”, υπό την αιγίδα του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο