Ακροατής Πανεπιστημιακών Μαθημάτων στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Εκπαιδευτικά Νέα

Η Συνέλευση του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών αποφάσισε να υλοποιήσει τον θεσμό του «Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων», όπως εγκρίθηκε από τη Σύγκλητο του Ιδρύματος.

Με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Τμήματος, τη σύνδεση με την τοπική κοινωνία και την υποστήριξη πρακτικών διά βίου εκπαίδευσης δίνεται η δυνατότητα σε κάθε πολίτη να παρακολουθήσει πανεπιστημιακά μαθήματα με βάση τα προσωπικά του ενδιαφέροντα. Συγκεκριμένα, για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, προσφέρονται τα ακόλουθα μαθήματα:

1. Η ελληνορθόδοξη μειονότητα της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, εξάμηνο Γ΄, διδάσκων: Πασχάλης Βαλσαμίδης, Επίκουρος Καθηγητής

2. Πληροφορική Ι - Εισαγωγή στην πληροφορική, εξάμηνο Α΄, διδάσκουσα: Κερατσώ Γεωργιάδου, ΕΔΙΠ

3. Πληροφορική ΙΙΙ - Μεθοδολογία της έρευνας με τη χρήση Η/Υ, εξάμηνο Γ΄, διδάσκουσα: Κερατσώ Γεωργιάδου, ΕΔΙΠ

4. Διδακτική της λογοτεχνίας, εξάμηνο Ε΄, διδάσκουσα Μαρία Δημάση, Καθηγήτρια

5. Εισαγωγή στη Γλωσσολογία, εξάμηνο Α΄, διδάσκουσα: Ευαγγελία Θωμαδάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

6. Βουλγαρική γλώσσα Ι, ΙΙΙ, εξάμηνα Α΄ και Γ΄ αντίστοιχα, διδάσκουσα: Χριστίνα Μάρκου, Επίκουρη Καθηγήτρια

7. Εκμάθηση της ποντιακής διαλέκτου Ι, εξάμηνο Γ΄, διδάσκων Ηλίας Πετρόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής, συνδιδάσκουσα Ιωάννα Σιταρίδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση που επισυνάπτεται και να την αποστείλουν στο e mail secr@bscc.duth.gr μέχρι την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019. Κατεβάστε την αίτησή σας, εδώ.

Μπορούν να επιλέξουν, αριθμώντας με σειρά προτεραιότητας τις επιλογές τους, μέχρι 3 μαθήματα. Επισημαίνουμε ότι οι Ακροατές Πανεπιστημιακών Μαθημάτων: - δεν συμμετέχουν στις εξετάσεις, ούτε στις εργαστηριακές κλινικές ή φροντιστηριακές ασκήσεις και - δεν δικαιούνται των φοιτητικών παροχών (δελτίο φοιτητικού εισιτηρίου, σίτιση, περίθαλψη, βιβλία, κ.λπ.).

Δείτε την πρόσκληση ενδιαφέροντος, εδώ.

Πληροφορίες:
Αθανασία Ναουμίδου
Τηλ.: 25310 39458  Φαξ.: 25310 39413 
Email: secr@bscc.duth.gr

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

eduguide App
Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα