Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Accenture Internship Program: Έμμισθη πρακτική άσκηση για φοιτητές

Σπουδάζεις πληροφορική ή στατιστική και ψάχνεις για έμμισθη πρακτική άσκηση; Κάνε το πιο δυνατό ξεκίνημα στην καριέρα σου μέσω της πρωτοβουλίας “Kick-Start Your Career in Accenture”! Δήλωσε συμμετοχή άμεσα, στέλντοντας το βιογραφικό σου σημείωμα στο email hr.greece@accenture.com.

Το εν λόγω πρόγραμμα 20 κυλιόμενων θέσεων έμμισθης πρακτικής άσκησης, χρονικής διάρκειας από δυο έως έξι μήνες, απευθύνεται αποκλειστικά σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από τα πανεπιστήμια όλης της χώρας, με κατεύθυνση στην πληροφορική, την τεχνολογία ή τη στατιστική και προαπαιτούμενα τη φοιτητική ιδιότητα και την καλή γνώση αγγλικών.

Μέσω του προγράμματος οι ασκούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία στο γνωστικό τους πεδίο στο πλαίσιο ενός παγκόσμιου οργανισμού, λαμβάνοντας παράλληλα διαρκή εκπαίδευση και καθοδήγηση από επαγγελματίες του χώρου. Πρόσθετα, μετά την ολοκλήρωση της άσκησης και εφόσον πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις υπάρχει η δυνατότητα κανονικής πρόσληψης από την εταιρεία.

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο