Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Θέλεις να κάνεις μεταπτυχιακό; Γιατί να δώσεις το GMAT!

Το GMAT είναι ένα τεστ ικανότητας και αποτελεί βασικό κριτήριο αξιολόγησης υποψηφίων μεταπτυχιακών σπουδών. Αν θέλεις να κάνεις ένα μεταπτυχιακό δες ποιά είναι τα οφέλη για να δώσεις την εξέταση:

  • Τα περισσότερα κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα έχουν το GMAT ως προαπαιτούμενο ώστε να έχετε την δυνατότητα να κάνετε αίτηση σε αυτά.
  • Δεν απαιτείται να έχει κάποιος εξειδικευμένες γνώσεις για να προετοιμαστεί. Η μόνη προυπόθεση είναι να γνωρίζει αγγλικά.
  • Με την κατάλληλη καθοδήγηση και προετοιμασία μπορεί να πετύχει σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα υψηλό score που θα του ανοίξει το δρόμο να κάνει αιτήσεις σε αρκετά μεταπτυχιακά προγράμματα.
  • Ένας καλός βαθμός στο GMAT εξασφαλίζει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι άλλων υποψηφίων και αυξάνει τις πιθανότητες αποδοχής.
  • Ενισχύει την αίτηση ενός υποψηφίου έναντι σημείων στα οποία μπορεί να έχει μειονέκτημα (όπως χαμηλός βαθμός πτυχίου, χαμηλή βαθμολογία σε συγκεκριμένα μαθήματα, έλλειψη εργασιακής εμπειρίας κ.α.).
  • Το τεστ είναι έτσι δομημένο ώστε να βοηθάει τον φοιτητή στον τρόπο σκέψης του, έτσι τον προετοιμάζει και έως ένα βαθμό στο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός μεταπτυχιακού προγράμματος.
  • Πολυεθνικές εταιρείες ζητούν από τους υποψηφίους να εξεταστούν σε κάποιο παρόμοιο τεστ, βασισμένο στη λογική του GMAT. Αν επομένως κάποιος είναι εξοικειωμένος με το test έχει πλεονέκτημα έναντι άλλων υποψήφιων.
  • Πολλες εταιρείες αναγνωρίζουν το ίδιο το GMAT, καθιστώντας όσους έχουν έναν καλό βαθμό περιζήτητους. Επομένως ένα καλό σκορ είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για το βιογραφικό σας.

Το κέντρο σπουδών Κουτσοδόντης είναι 1η επιλογή υποψηφίων για προετοιμασία GMAT για περισσότερα από 40 χρόνια.

Μάθε περισσότερα για το Gmat καθώς καθως και πως μπορείς να προετοιμαστείς για αυτήν την σημαντική εξέταση εδώ

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο