6ος Επιχειρηματικός διαγωνισμός Ε.Α.Π. «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες» Εκπαιδευτικά Νέα

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Μάνατζμεντ και Δημοσίας Διοίκησης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ, προκηρύσσουν τον 6ο Επιχειρηματικό Διαγωνισμό «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες» για το έτος 2020.

Ο επιχειρηματικός διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές/τριες, απόφοιτους/ες κάθε προγράμματος και βαθμίδας σπουδών, αλλά και σε άτομα τα οποία απασχολούνται ενεργά σε ερευνητικούς τομείς και προγράμματα ερευνητικά του ΕΑΠ.

Βασική αποστολή του Διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, ως εναλλακτική επαγγελματική ενασχόληση, στο χώρο της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, παρέχοντας ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα υπό κατάθεση και αξιολόγηση επιχειρηματικά σχέδια, θα πρέπει να διέπονται από το καινοτομικό και πρωτότυπο πνεύμα σύλληψης και σχεδίασης και να ακολουθούν τους επιχειρηματικούς άξονες:

α) της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας,
β) της εφαρμογής τεχνολογικών καινοτομιών στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη
γ) της καινοτομίας στον Πολιτιστικό και Δημιουργικό Κλάδο- powered by MOSAIC»

Ο  Επιχειρηματικός Διαγωνισμός φέτος πραγματοποιείται και πάλι σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και συγκεκριμένα σε σύνδεση με το Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας προγράμματος NBG Business Seeds.

Ο χρονικός ορίζοντας διεξαγωγής και κατάθεσης επιχειρηματικών σχεδίων του διαγωνισμού ορίζεται από 6/10/2020 έως και 09/11/2020 και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί έως 04/12/2020 από το site του ΕΑΠ, αλλά και σε κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά μέσω e-mail.

Η υποβολή των υπό αξιολόγηση επιχειρηματικών σχεδίων (business plans) πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής υποβολής στο σύνδεσμο: 6ος ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ε.Α.Π. «ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Οδηγίες και προδιαγραφές του διαγωνισμού:

Περισσότερα για τον Επιχειρηματικό Διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ.

Πληροφορίες 

Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων - Θεόδωρος Βαγενάς
Τηλ.: 2610 367792 e-mail: tvagenas@eap.gr
Ώρες επικοινωνίας : 09:00-13:00 εργάσιμες ημέρες

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Όλα τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα