Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών από το eduguide!

To eduguide.gr, το Νο1 site για μεταπτυχιακές σπουδές, σας προσκαλεί στην 3η ετήσια έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών, το Σάββατο 13 Απριλίου, 13.00μ.μ. - 19.00 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

 

  Συναντήστε καθηγητές και εκπροσώπους κορυφαίων μεταπτυχιακών προγραμμάτων από Πανεπιστήμια και εκπαιδευτικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, που θα σας περιμένουν να σας ενημερώσουν για τα προγράμματά τους.

  Παρακολουθήστε παρουσιάσεις προγραμμάτων από διακεκριμένους καθηγητές (το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί 2 εβδομάδες πριν την έκθεση)

  Mάθετε για τις υποτροφίες που χορηγούν τα Πανεπιστήμια & τα μεταπτυχιακά προγράμματα με βάση την ακαδημαϊκή επίδοση & την οικονομική κατάσταση των υποψήφιων φοιτητών!

   Mπείτε στην κλήρωση υποτροφιών για online σεμινάρια που χορηγούν τα e-learning προγράμματα κορυφαίων Πανεπιστημίων!

   Διεκδικήστε την υποτροφία του eduguide.gr, αξίας 1.000 ευρώ, για όποιο πρόγραμμα επιθυμείτε!

 

H είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή.  Κάντε ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

Δείτε αναλυτικά τα μεταπτυχιακά προγράμματα που παίρνουν μέρος στην έκθεση (η λίστα ανανεώνεται συνεχώς) και μάθετε πως μπορείτε να διεκδικήσετε την υποτροφία: www.eduguide.gr/infoday/ 

 

Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην έκθεση μας!

 

Kάντε join και στη σελίδα του event στο facebook για να λαμβάνετε ενημερώσεις για την εκδήλωση (νέες συμμετοχές, υποτροφίες κτλ)!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο