Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

2019 Olympia Summer Academy: Εντατικό θερινό σχολείο για τη Συγκριτική και Διεθνή Πολιτική

Το Olympia Summer Academy, ένα εντατικό θερινό σχολείο για τη Συγκριτική και Διεθνή Πολιτική για φοιτητές και νέους επαγγελματίες, παρουσιάζει το πρόγραμμα του για το 2019. Το 18ο Olympia Summer Academy θα πραγματοποιηθεί 7-16 Ιουλίου 2019 στο Ναύπλιο.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το 2019 Olympia Summer Academy.

Η Θερινή Ακαδημία της Ολυμπίας εξασφάλισε και προσφέρει 10 πλήρεις υποτροφίες ύψους 1.000 ευρώ η κάθε μία σε Έλληνες/Ελληνίδες για να παρακολουθήσουν τη φετινή διοργάνωση. Προϋπόθεση είναι η παρακολούθηση του πλήρους προγράμματος μαθημάτων (7-16 Ιουλίου 2019). Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων στις 3 Μαΐου 2019, μαζί με τη γενικότερη αξιολόγηση όλων των αιτήσεων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Η επιλογή θα βασιστεί στην ακαδημαϊκή επίδοση (merit) και στην οικονομική ανάγκη (need) των υποψηφίων. Για τον σκοπό αυτό οι υποψήφιοι που θα προκριθούν, στη βάση της ακαδημαϊκής τους επίδοσης (merit), θα ειδοποιηθούν, μετά τις 3 Μαΐου 2019, για να υποβάλουν αποδεικτικό του συνολικού οικογενειακού τους εισοδήματος την τριετία 2016-2018 (αν η εκκαθάριση για το 2018 εκκρεμεί, τότε για τα έτη 2015-2017). Ο τελικός πίνακας των επιτυχόντων θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2019.

Κάντε αίτηση την αίτηση σας μέχρι τις 11 Ιουνίου (Παράταση Υποβολής των Αιτήσεων) και ζήστε μια μοναδική εμπειρία που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σταδιοδρομίας σας.

*Το ίδρυμα Konrad-Adenauer-Stiftung Greece παρέχει 3 υποτροφίες ύψους 1000€ για το Olympia Summer Academy 2019! Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το θερινό σχολείο, στο http://olympiasummeracademy.org/

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο