Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ζήστε την εμπειρία του Executive MBA του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας παρακολουθώντας ένα μάθημα!

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας σας προσκαλεί  να συναντήσετε τους καθηγητές και τους φοιτητές του παρακολουθώντας ένα μάθημα του μεταπτυχιακού προγράμματος Executive MBA, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στις 10.00 π.μ.

Σας ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα να παρακολουθήσετε το μάθημα Executive MBA, είτε έχετε περιέργεια για το πρόγραμμα και θέλετε να διαπιστώσετε αν είναι το κατάλληλο για εσάς είτε έχετε ήδη υποβάλει αίτηση και είστε ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσετε!

Επωφεληθείτε αυτής της ευκαιρίας για να λάβετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας από το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, να μιλήσετε με τους σημερινούς φοιτητές για τις εμπειρίες τους και να λάβετε μια πρώτη εντύπωση από το πρόγραμμα.

Θα έχετε τη δυνατότητα σύντομης ενημέρωσης για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα και στη συνέχεια θα παρακολουθήσετε το μάθημα Corporate Finance.

Διδάσκει ο καθηγητής Mario Levis, Emeritus Professor of Finance, Cass Business School, City University London

Το βιογραφικό του καθηγητή Levis και των υπολοίπων διδασκόντων, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για το Executive MBA μπορείτε να βρείτε στο http://www.econ.ihu.edu.gr/index.php/courses/executive-mba.html

Ενημερώστε το Διεθνές Πανεπιστήμιο για την παρουσία σας τηλεφωνικά στο 2310807520 ή μέσω της φόρμας εγγραφής

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο