Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Ζήσε την εμπειρία του Executive MBA του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος παρακολουθώντας ένα μάθημα!

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος σας προσκαλεί να συναντήσετε τους καθηγητές και τους φοιτητές του παρακολουθώντας ένα μάθημα του μεταπτυχιακού προγράμματος Executive MBA, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, στις 10.00 π.μ.

Σας παροτρύνουμε ιδιαίτερα να παρακολουθήσετε το μάθημα Executive MBA, είτε έχετε περιέργεια για το πρόγραμμα και θέλετε να διαπιστώσετε αν είναι το κατάλληλο για εσάς είτε έχετε ήδη υποβάλει αίτηση και είστε ενθουσιασμένοι για να ξεκινήσετε!

Επωφεληθείτε αυτής της ευκαιρίας για να λάβετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας από το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, να μιλήσετε με τους σημερινούς φοιτητές για τις εμπειρίες τους και να λάβετε μια πρώτη εντύπωση από το πρόγραμμα.

Θα έχετε τη δυνατότητα σύντομης ενημέρωσης για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα και στη συνέχεια θα παρακολουθήσετε το μάθημα Entrepreneurship and Innovation.

Διδάσκει ο καθηγητής Dr Vangelis Souitaris, Professor of Entrepreneurship, Faculty of Management, Cass Business School, City University.

Το βιογραφικό του καθηγητή Dr Vangelis Souitaris και των υπολοίπων διδασκόντων, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για το Executive MBA μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παρακαλείστε να κάνετε εγγραφή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής ή επικοινωνώντας με το πανεπιστήμιο στο admissions@ihu.edu.gr ή στο 2310807520.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο