Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες υποστήριξης κινητικότητας "Go Styria" στο Πανεπιστήμιο Graz της Αυστρίας

Προκηρύχθηκε για το 2023 το πρόγραμμα υποτροφιών για την υποστήριξη της κινητικότητας μεταπτυχιακών φοιτητών/-τριών και μεταδιδακτορικών ερευνητών/-τριών, της επαρχίας Styria της Αυστρίας, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Graz.

Η υποτροφία χορηγείται για 4 μήνες κατ' ανώτατο όριο, ενώ είναι δυνατή η χορήγηση υποτροφίας για μικρότερο χρονικό διάστημα (1 έως 3 μήνες).

Η υποτροφία αφορά:

α) μεταπτυχιακούς/-ές φοιτητές/-τριες, είτε εγγεγραμμένους/-ες σε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών είτε Υ.Δ. εν ενεργεία, σε πανεπιστήμια χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας), με μηνιαία χορηγία 600 ευρώ και απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης 

β) αριστούχους κατόχους διδακτορικής διατριβής όχι παλαιότερης του 1 έτους από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και οι οποίοι/-ες ανήκουν επί του παρόντος στο ακαδημαϊκό προσωπικό πανεπιστημίων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (*) (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας), με μηνιαία χορηγία 900 ευρώ.

Υποβολή αιτήσεων

Οι αιτήσεις, με τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, υποβάλλονται έως 1 Νοεμβρίου 2023 (1 μ.μ. ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

Επειδή και στις δύο περιπτώσεις προβλέπεται για την υποβολή της αίτησης να υπάρχει πρόσκληση από ακαδημαϊκό/-ή επόπτη/-τρια του Πανεπιστημίου Graz, συνίσταται οι ενδιαφερόμενοι/-ες να αντλήσουν σχετικές πληροφορίες από τις ιστοσελίδες των προγραμμάτων σπουδών του Πανεπιστημίου.

Δείτε περισσότερα για τις υποτροφίες εδώ

(*) Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Ελλάδα, Ουγγαρία, Κοσσυφοπέδιο, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο