Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες σε Έλληνες για θερινό σεμινάριο γαλλικής γλώσσας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε η συμπλήρωση της απόφασης με θέμα "Υποτροφίες χωρών της αλλοδαπής σε Έλληνες υπηκόους, στο πλαίσιο διμερών μορφωτικών συμφωνιών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018", ως εξής:

14. ΒΕΛΓΙΟ

α) Μία (1) υποτροφία για παρακολούθηση θερινού σεμιναρίου γαλλικής γλώσσας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών, από την 15η Ιουλίου έως την 4η Αυγούστου 2017 (άφιξη την 14η Ιουλίου και αναχώρηση την 5η Αυγούστου 2017).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να απευθύνονται ως ακολούθως

Université Libre de Bruxelles (Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών): E-mail: cvulb@admin.ulb.ac.be Website: http://www.ulb.ac.be/facs/ltc/coursVacances.html

 

 β) Δύο (2) υποτροφίες σε διπλωμάτες ή δημοσίους υπαλλήλους με ειδίκευση στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων, στο Πανεπιστήμιο UMONS, για παρακολούθηση θερινού σεμιναρίου προς εκμάθηση εξειδικευμένων γαλλικών που αφορούν στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων, από 3 έως 15 Ιουλίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να απευθύνονται ως ακολούθως: E-mail: cfe@umons.ac.be ; j.everaerdt@wbi.be Website: www.wbi.be

Κατά τα λοιπά ισχύει η με αρ. 18406/Ζ1/06-02-2017 Απόφαση (ΑΔΑ 7ΝΦΗ4653ΠΣ-ΛΛΑ). Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως 27/03/2017 (εκτός και αν αναφέρεται διαφορετική ημερομηνία ανάλογα με τη χώρα) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με κατάθεσή τους στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προς τη Διεύθυνση Οργανωτικής και Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης, Τμήμα Δ΄ Φοιτητικών Θεμάτων και Υποτροφιών.

Για να δείτε την  απόφαση που αφορά σε

α) υποτροφίες για θερινά μαθήματα γλώσσας, γλώσσας και πολιτισμού για το θέρος του 2017.

β) Προπτυχιακές, μεταπτυχιακές σπουδές και έρευνα για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

στις χώρες Αρμενία, Βουλγαρία, Εσθονία, Ιορδανία, Λετονία, Νότιος Κορέα, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία, Τσεχία, Ρουμανία και Bέλγιο, πατήστε εδώ 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο