Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες ΝΕΟΝ 2016-2017 για μεταπτυχιακές σπουδές εξωτερικού σε Ιστορία της Τέχνης & Επιμελητικές Σπουδές, Fine Arts

Ο Πολιτιστικός και Αναπτυξιακός Οργανισμός κοινής ωφέλειας ΝΕΟΝ υποστηρίζει ιδιώτες και οργανισμούς στην υλοποίηση των σχεδίων τους, την ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους και τη συνέχιση των σπουδών τους. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι υπόκεινται στα ίδια κριτήρια.

Οι υποτροφίες του ΝΕΟΝ απευθύνονται σε νέους δηµιουργούς και σπουδαστές και αφορούν σε:

Μεταπτυχιακές Σπουδές Εξωτερικού (Master)

α) Ιστορία της Τέχνης, β) Επιμελητικές Σπουδές (Curatorial Studies) και γ) εκπόνηση MFA (Master of Fine Arts). Θα δοθούν συνολικά τέσσερις (4) υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές Εξωτερικού (Master) αξίας €10.000.

Ολοκλήρωση σπουδών Διδακτορικού Επιπέδου (Ph.D)

α) στην Ιστορία της Τέχνης / Φιλοσοφία της Τέχνης, β) στις Επιμελητικές Σπουδές (Curatorial Studies). Θα δοθούν δύο (2) υποτροφίες των €10.000 η κάθε μία, για ταξίδια και επιτόπια έρευνα.

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ & ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ & ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αν υπάρχουν ερωτήσεις για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το κείμενο της προκήρυξης καθώς και το έντυπο Συχνών Ερωτήσεων.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να στείλετε email στο grants@neon.org.gr. Δεν δίνονται διευκρινίσεις τηλεφωνικά.

 

_______________

Για να δείτε όλες τις τρέχουσες υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό:  https://www.eduguide.gr/ypotrofies/

Kάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες προκηρύξεις υποτροφιών για μεταπτυχιακά σε Ελλάδα & εξωτερικό

Επίσης, κάνοντας εγγραφή στο site μας https://www.eduguide.gr/accounts/register/  μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για νέα, προκηρύξεις, νέα και πληροφορίες των μεταπτυχιακών που σας ενδιαφέρουν! 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο