Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες μέχρι €47.000/φοιτητή στο Erasmus Mundus μεταπτυχιακό "MSc in Smart Cities and Communities"

Το κοινό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Erasmus Mundus Master in Smart Cities and Communities (SMACCs) έχει δημιουργηθεί για να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά μηχανικών και ερευνητών στις Έξυπνες Πόλεις και Κοινότητες, μαθαίνοντας βέλτιστες πρακτικές από 4 από τα πιο αναγνωρισμένα πανεπιστημία της Ευρώπης: το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Ελλάδα), το University of Mons (Βέλγιο), το Heriot Watt University (Ηνωμένο Βασίλειο) και το University of the Basque Country (Ισπανία).

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Erasmus Mundus Joint Master Degree in Smart Cities and Communities" προσφέρει 3 είδη υποτροφίας:

  1. ERASMUS-MUNDUS SCHOLARSHIPS (given by EU)
  2. CONSORTIUM SCHOLARSHIPS (industrial scholarships)
  3. ACADEMIC SCHOLARSHIPS

Οι υποψήφιοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν υποτροφία ύψους έως 47.000 ευρώ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα για φοιτητές που ενδιαφέρονται να λάβουν υποτροφία, είναι στις 15 Φεβρουαρίου 2019. 

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αίτησης παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος: http://www.smaccs.eu/

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο