Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει τη χορήγηση δέκα (10) υποτροφιών σε Ελλαδίτες υπηκόους, οι οποίοι θα γίνουν δεκτοί σε αυτό το Σεπτέμβριο του έτους 2017.

Χορηγούνται πέντε (5) υποτροφίες ύψους μέχρι 5.125 Ευρώ και πέντε (5) υποτροφίες ύψους 3.417 Ευρώ.

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ πλήρους φοίτησης απευθύνεται κυρίως σε αποφοίτους και νέους επαγγελματίες, έχει διάρκεια δώδεκα μήνες και προσφέρεται στην Αγγλική γλώσσα.

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο από διεθνείς οργανισμούς διαπίστευσης της ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλοι οι διδάσκοντες του προγράμματος έχουν σπουδάσει και έχουν διδάξει σε κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.mba.ucy.ac.cy , στο τηλ. 22893600 ή με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση mba@ucy.ac.cy .

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο