Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες για μεταδιδακτορική έρευνα σε Ελληνικές Σπουδές στο Princeton University

Το Seeger Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πρίνστον ανακοίνωσε ότι δέχεται αιτήσεις για δύο μεταδιδακτορικές υποτροφίες με αντικείμενο τις Ελληνικές Σπουδές:

  1. The Hannah Seeger Davis Postdoctoral Research Fellowship in Hellenic Studies 
  2. The Mary Seeger O'Boyle Postdoctoral Research Fellowship in Hellenic Studies

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε διδάκτορες ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, με ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες ελληνικές σπουδές, βυζαντινές σπουδές ή σπουδές της ύστερης αρχαιότητας, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης των παραπάνω με την κλασική παράδοση.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 η διάρκεια διαμονής είναι από τον Σεπτέμβριο 2022 έως τον Ιούνιο 2023, για έρευνα σε πλήρη απασχόληση. Υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης για δεύτερο πλήρες έτος (Ιούλιος 2023-Ιούνιος 2024), με βάση την απόδοση και τη χρηματοδότηση. 

Ο μηνιαίος μισθός ανέρχεται στα $ 5.200 (ακαθάριστος). Oι υπότροφοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να λάβουν μέχρι $ 3.000 ανά ακαδημαϊκό έτος για βιβλία ή έξοδα ταξιδίου για συμμετοχή σε ακαδημαϊκά συνέδρια.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 4 Φεβρουαρίου 2022.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Δείτε τα θέματα έρευνας των υπότροφων του προγράμματος από το 1992 έως το 2021 εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο