Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες για μεταδιδακτορική έρευνα σε Ελληνικές Σπουδές στο Princeton University

Το Seeger Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πρίνστον ανακοίνωσε ότι δέχεται αιτήσεις για δύο μεταδιδακτορικές υποτροφίες με αντικείμενο τις Ελληνικές Σπουδές:

  1. The Hannah Seeger Davis Postdoctoral Research Fellowship in Hellenic Studies 
  2. The Mary Seeger O'Boyle Postdoctoral Research Fellowship in Hellenic Studies

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε διδάκτορες ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, με ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες ελληνικές σπουδές, βυζαντινές σπουδές ή σπουδές της ύστερης αρχαιότητας, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης των παραπάνω με την κλασική παράδοση.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 η διάρκεια διαμονής είναι από τον Σεπτέμβριο 2024 έως τον Ιούνιο 2025, για έρευνα σε πλήρη απασχόληση. Υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης για δεύτερο πλήρες έτος (Ιούλιος 2025-Ιούνιος 2026), με βάση την απόδοση και τη χρηματοδότηση. 

Ο μηνιαίος μισθός ανέρχεται στα $ 5.400 (ακαθάριστος). Oι υπότροφοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να λάβουν μέχρι $ 3.000 ανά ακαδημαϊκό έτος για δαπάνες που σχετίζονται με την έρευνα (όπως η αγορά βιβλίων) ή έξοδα ταξιδίου για συμμετοχή σε ακαδημαϊκά συνέδρια.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 3 Ιανουαρίου 2024

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ.

Δείτε τα θέματα έρευνας των υπότροφων του προγράμματος από το 1992 έως το 2024 εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο