Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφίες από το New York College στους επισκέπτες της έκθεσης μεταπτυχιακών του eduguide!

Το New York College προσφέρει υποτροφίες ύψους 10% για όλα τα μεταπτυχιακά του προγράμματα, σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης σπουδών του eduguide!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College (NYC) αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και ταχέως αναπτυσσόμενους πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη. Εκκινώντας από την Αθήνα το 1989 σε συνεργασία με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το NYC έχει εγκαθιδρύσει πέντε εκπαιδευτικά ιδρύματα,  τόσο στην Ελλάδα (Αθήνα & Θεσσαλονίκη), όσο και εκτός, προσφέροντας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε συνεργασία με φημισμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

Το NYC προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες με παγκόσμια προοπτική, ενώ, παράλληλα, φιλοξενεί φοιτητές και ακαδημαϊκό προσωπικό από περισσότερες των 70 διαφορετικών εθνικοτήτων, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν υψηλής ποιότητας διδασκαλία και ευκαιρίες επικοινωνίας, καθώς και ακαδημαϊκή ανταλλαγή και διεθνή εμπειρία. Στο NYC η διαφορετικότητα θεωρείται πλεονέκτημα, αφού ανοίγει νέους ορίζοντες στη γνώση, εμπλουτίζει τις πολιτιστικές επαφές και, κυρίως, επιτρέπει στους φοιτητές να συμμετέχουν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, που είναι τόσο απαραίτητο για τον πολίτη του παγκόσμιου αύριο.

Ελάτε στην έκθεση του eduguide, αυτό το Σάββατο 12/5 στο Hilton Athens, για να ενημερωθείτε και να λάβετε 10% έκπτωση στα δίδακτρα για όποιο από τα μεταπτυχιακά προγράμματα του NYC σας ενδιαφέρει:

  • Executive MBA (University of Bolton)
  • MA. Second Language Learning and Teaching (University of Greenwich)
  • Master 2 Management- Pathway Management of International Tourism (Universite Toulouse 1 Capitole)
  • MSc in Cognitive Behavioural Psychotherapies (University of Bolton)
  • MSc Global Shipping Management
  • MSc in Marine Engineering Management (University of Greenwich)
  • Ph.D. (University of Bolton)

Απαραίτητα βήματα για να λάβετε την υποτροφία

α. Δήλωση συμμετοχής εδώ 
β. Join στο event της έκθεσης μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide
γ. Παρουσία στην έκθεση και κοινοποίηση των στοιχείων σας στο info-point του NYC

Master's Studies 2018

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο