Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφία (Μphil/Phd) σε Ελληνικές Σπουδές από το Τμήμα Κλασικών Σπουδών του King's College London, εις μνήμη Νίκης Μαραγκού

Το Τμήμα Κλασικών Σπουδών στο King's College του Λονδίνου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απονομή μιας νέας υποτροφίας για μεταπτυχιακές σπουδές (Mphil/Phd) στο τμήμα. H υποτροφία, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2017, μπορεί να επεκταθεί για διάστημα τριών ετών.  Το βραβείο αυτό κατέστη δυνατον χάρη στον κ.  Κωνσταντή Καντούνα, στη μνήμη της εμπνευσμένης Κύπριας ποιήτριας, συγγραφέως και ζωγράφου, Νίκης Μαραγκού, η οποία απεβίωσε το 2013.
Το ύψος της υποτροφίας ανέρχεται £5.000 ετησίως και καταβάλλεται στον φοιτητή σε δύο δόσεις. Ανάλογα με πρόοδο του φοιτητή  η υποτροφία δύναται να ανανεωθεί για διάστημα 3 ετών.
Ο επιτυχών/ούσα υποψηφιος/ υποψήφια δεσμεύεται ότι το αργότερο εντός 18 μηνών από την πρώτη εγγραφή, και μετά από συνεννόηση με τον επιβλέποντα, θα υποβάλει  ερευνητική εργασία έκτασης 5,000 λέξεων που θα αφορά σε πτυχή του έργου της Νίκης Μαραγκού. Το δοκίμιο πρέπει να είναι κατάλληλο για δημοσίευση στην ιστοσελίδα της Νίκης Μαραγκού (ή οπουδήποτε αλλού με τη σύμφωνη γνώμη του δότη).
Ο φοιτητής αναμένεται ότι θα αναγνωρίσει την υποστήριξη αυτού του βραβείου στον τίτλο της διατριβής του/της καθώς σε οποιεσδήποτε μελλοντικές δημοσιεύσεις που προκύπτουν άμεσα από αυτήν.

Οι υποψήφιοι της υποτροφίας θα πρέπει πρώτα να γίνουν αποδεκτοί στο πρόγραμμα Mphil/Phd του Τμήματος Βυζαντινών και Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών του King's College London.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υποτροφία εις μνήμη Νίκης Μαραγκού: 20/5/2016

Περισσότερες πληροφορίες από στη σελίδα της υποτροφίας  

___________________

Για να δείτε όλες τις τρέχουσες υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό:  https://www.eduguide.gr/ypotrofies/

Kάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες προκηρύξεις υποτροφιών για μεταπτυχιακά σε Ελλάδα & εξωτερικό

Επίσης, κάνοντας εγγραφή στο site μας https://www.eduguide.gr/accounts/register/  μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για νέα, προκηρύξεις, νέα και πληροφορίες των μεταπτυχιακών που σας ενδιαφέρουν! 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο