Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφία John Goulandris για Έλληνες για μεταπτυχιακές σπουδές στο Cambridge

H οικογένεια του John L. Goulandris προσφέρει μία υποτροφία για Έλληνες/ίδες πολίτες, που θα παρακολουθήσουν μονοετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα (one-year taught Masters) ή θα εκπονήσουν έρευνα τριών χρόνων που θα οδηγήσει σε διδακτορικό (PhD) στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον τομέα της έρευνας. 

Η υποτροφία μπορεί να είναι έως και 12.000 £ ετησίως, ανάλογα με τη διάρκεια του προγράμματος και τις ετήσιες εκθέσεις προόδου.

Προϋπόθεση για τη χορήγηση της υποτροφίας είναι ο/η φοιτητής/τρια να είναι μέλος του Magdalene College ή να είναι πρόθυμος/η να μεταφερθεί στο Magdalene College.

Όλοι/ες οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να έχουν υποβάλει την αίτησή τους εδώ μέχρι τις 8 Μαρτίου 2024.

Μαζί με την αίτηση πρέπει να σταλούν και δύο συστατικές επιστολές.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες σας μπορείτε να στείλετε e-mail στο postgraduates@magd.cam.ac.uk.

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για την υποτροφία!

----------------

Για προκηρύξεις μεταπτυχιακών υποτροφιών δείτε:  

www.eduguide.gr/ypotrofies (μπορείτε να τις φιλτράρετε με βάση την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων)

  • Κάνοντας εγγραφή στο site μας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας profile και να ενημερώνεστε μέσω mail για  όλες τις νέες προκηρύξεις μεταπτυχιακών υποτροφιών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στον κλάδο/κλάδους που σας ενδιαφέρουν! 

              https://www.eduguide.gr/accounts/register/

  • Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τις προκηρύξεις μεταπτυχιακών καθώς και υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.​

 

  • Από την κεντρική μας σελίδα http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να εξερευνήσετε τον πιο πλήρη ηλεκτρονικό οδηγό μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Ελλάδα και να αναζητήσετε μεταπτυχιακά με βάση τα ενδιαφέροντα σας.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο