Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές από το eduguide!

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην 3η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide που θα πραγματοποιηθεί στο Mέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 13:00 μ.μ -19:00 μ.μ.

Ελάτε για να γνωρίσετε εκπροσώπους από εκατοντάδες μεταπτυχιακά προγράμματα της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού, να παρακολουθήσετε παρουσιάσεις από τους καθηγητές των προγραμμάτων και να ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες υποτροφίες.

Εκτός από τις υποτροφίες που παρέχουν τα ίδια τα πανεπιστήμια και τα μεταπτυχιακά προγράμματα, το eduguide θα προσφέρει με κλήρωση μία υποτροφία αξίας 1,000€ ευρώ, σε έναν επισκέπτη της Έκθεσης Μεταπτυχιακών Σπουδών που θα εγγραφεί για να φοιτήσει σε ένα από τα συμμετέχοντα μεταπτυχιακά προγράμματα της έκθεσης!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί live στην έκθεση σπουδών και το όνομα του νικητή/νικήτριας θα ανακοινωθεί στο site μας και στη σελίδα του eduguide στο facebook!

Δείτε τη σελίδα της έκθεσης εδώ.

Κάντε εγγραφή εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή για την υποτροφία εδώ.

 

* Kάντε join και στη σελίδα του event στο facebook για να λαμβάνετε ενημερώσεις για την εκδήλωση (νέες συμμετοχές, υποτροφίες κτλ)!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο