Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Υποτροφία FPower σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School

To FPower (www.fpower.gr) προσφέρει μια μερική υποτροφία για ένα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών* του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece (www.alba.acg.edu) που θα ξεκινήσει την επόμενη διδακτική περίοδο 2018/19. Η υποτροφία συμπληρώνει τις υπόλοιπες δράσεις του οργανισμού και στοχεύει στην υποστήριξη της ηγεσίας στις γυναίκες, δίνοντας πρόσβαση σε γνώσεις και δεξιότητες.

Η υποτροφία απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενη από την κοινότητα του FPower που φιλοδοξεί να κατακτήσει θέσεις ηγεσίας και να επιφέρει καινοτόμες λύσεις στην καριέρα και στο κοινωνικό σύνολο. Δεν υπάρχει ηλικιακό όριο ή συγκεκριμένο επαγγελματικό προφίλ. Η υποτροφία καλύπτει το 50% των διδάκτρων του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών.

Το ALBA Graduate Business School, The American College of Greece είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Αθήνα και ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά Business Schools. Ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα της επιχειρηματικής κοινότητας του Σ.Ε.Β. της Ε.Ε.Δ.Ε. και του Ε.Β.Ε.Α.. Από τον Δεκέμβριο του 2011, το ALBA αποτελεί πλέον το Graduate Business School του American College of Greece. Με στόχο να εκπαιδεύσει τους οραματιστές ηγέτες του αύριο και να προωθήσει την επιστημονική έρευνα και τη δημιουργία νέας γνώσης, προσφέρει 15 μεταπτυχιακά προγράμματα. Όλα τα ΜΒΑ είναι τα πιστοποιημένα από το The Association of MBAs, ενώ το MSc in Finance και το MSc in SHRM από το EFMD Programme Accreditation System. Το ALBA έχει επισήμως αναγνωριστεί και από το New England Association of Schools and Colleges.

Κάθε ενδιαφερόμενη μπορεί να κάνει αίτηση ως εξής:

  • Κάνοντας εγγραφή εδώ
  • Συμπληρώνοντας την αίτηση εδώ

Μετά τη θετική απάντηση που θα λάβει, χρειάζεται να ακολουθήσει την διαδικασία που προβλέπεται για την αίτηση στα ακαδημαϊκά προγράμματα του ALBA Graduate Business School και να αξιολογηθεί ακαδημαϊκά. Πληροφορίες για τα ακαδημαϊκά προγράμματα του ALBA, την διαδικασία αίτησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα βρείτε στην σελίδα κάθε προγράμματος: http://www.alba.acg.edu/degree-programs/.

Η τελική επιλογή θα γίνει ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες που έχουν επιτυχώς αξιολογηθεί ακαδημαϊκά, από κοινή επιτροπή του FPower και του ALBA Graduate Business School με βάση τα εξής κριτήρια:

  • Τον τρόπο που θα αναδείξει καλύτερα τον εαυτό της μέσα από το ερωτηματολόγιο
  • Την απάντηση στη σχετική ερώτηση για το πώς θα επωφεληθεί από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα και θα την βοηθήσει να κατακτήσει τους στόχους της

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποτροφία είναι η 29/06/2018 και αφορά σε μεταπτυχιακά προγράμματα που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019. Μέχρι την ημερομηνία αυτή θα πρέπει οι ενδιαφερόμενες να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον για την υποτροφία με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω και να έχουν υποβάλλει οριστικά την αίτηση για το μεταπτυχιακό που έχουν επιλέξει. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ALBA στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποτροφία μπορείτε να επικοινωνήσετε το FPower στο info@fpower.gr. Για ερωτήματα σχετικά με τα μεταπτυχιακά προγράμματα και την διαδικασία αίτησης στο ALBA μπορείτε να επικοινωνείτε με τον εκάστοτε υπεύθυνο για το πρόγραμμα που ενδιαφέρεστε ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ALBA.

* Εξαιρούνται τα μεταπτυχιακά MSc in International Shipping and Finance, Double Masters for Lawyers και Executive MBA.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο