Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Youth Work Fair 2018: Μία ημέρα γιορτής του “youth work” στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων

Το 1ο Youth Work Fair είναι γεγονός! Την Τετάρτη 18 Απριλίου από τις 11:00 - 20:00 το Σεράφειο του δήμου Αθηναίων φιλοξενεί την Inter Alia και περισσότερες από 15 οργανώσεις νέων και θεσμικών εκπροσώπων σε μία ημέρα γιορτής του "youth work" γεμάτη βιωματικά εργαστήρια, ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ορθών πρακτικών. Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε και συμπράττουμε με στόχο να ενεργήσουμε για μια κοινή στρατηγική για το μέλλον του youth work και της νεολαίας.

Οι παραβρισκόμενοι θα μπορούν να λάβουν στα περίπτερα των συμμετεχόντων οργανισμών τις κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με τη συστηματοποίηση του youth work σε διαφορετικά κοινωνικο- πολιτισμικά περιβάλλοντα, τα διαφορετικά εργαλεία και προσεγγίσεις των συμβούλων νέων και τις ανάγκες και ευκαιρίες του youth work στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το αναλυτικό πρόγραμμα για τα βιωματικά εργαστήρια και τις ειδικές παρουσιάσεις θα τα βρείτε στη σελίδα της δράσης στο facebook. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στα βιωματικά εργαστήρια επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο krikoni@interaliaproject.com λόγω περιορισμένων θέσεων.

Συμμετέχοντες φορείς: ΆΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, ΕΛΙΞ, Ινστιτούτο Γκαίτε, Πανελλήνιο Σωματείο Συμβούλων Νέων, Action Synergy, Career Sign, Connect Athens Youth Centre, ERDIC, ESN, Hellenic Youth Participation, Labyrinth Senses, Solidarity Mission, Team Europe Greece-Δημήτρης Μαραγκός, YouthNet Hellas

Το Youth Work Fair αποτελεί τη συνέχεια του σχεδίου “Mission Responsible” το οποίο για 24 μήνες (Μάρτιος 2016 – Φεβρουάριος 2018) στόχευσε στο να αναδείξει άγνωστα σημεία και οπτικές της εργασίας με τους νέους, των πολιτικών για τη νεολαία, και της συμμετοχής των νέων.

Είσοδος ελεύθερη

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 | 11:00 – 20:00

Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο