Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ (με λίγο διάβασμα!) από το “Sharing Initiatives for Social Innovation”

Μετά από μια σειρά θεματικών εργαστηρίων σε 6 ευρωπαϊκές χώρες, το “Sharing Initiatives for Social Innovation” διοργανώνει ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο πάρτυ την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, 20:00-23:50 στο Booze Cooperativa.

Η Inter Alia φιλοξενεί εκπροσώπους οργανώσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Πολωνία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Ελλάδα, οι οποίοι θα συζητήσουν μαζί μας το θέμα της κοινωνικής καινοτομίας, της κοινωνικής ένταξης και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Η εκδήλωση αυτή είναι η τελευταία φάση μιας σειράς θεματικών εργαστηρίων που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη χρονιά στην Αθήνα, το Λονδίνο, τη Βαρσοβία, τη Βαλένθια, το Λέτσε και τη Μασσαλία, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ “Sharing Initiatives for Social Innovation” (#SI4SI). Κύριος στόχος του ήταν η ανταλλαγή και ο πολλαπλασιασμός πρωτοβουλιών και πρακτικών για την κοινωνική καινοτομία και ειδικότερα ο προσδιορισμός και η υποστήριξη βιώσιμων λύσεων για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων.

Δημιουργικότητα, Καινοτομία και το πνεύμα των Χριστουγέννων θα αποτελέσουν τα κύρια συστατικά του #SI4SI πάρτυ στο Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΑΓΓΛΙΚΑ

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεθφείτε την σελίδα του event στο Facebook, εδώ.

Ο οργανισμός

Η Inter Alia είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στη δημιουργία μιας ενεργούς Ευρωπαϊκής κοινωνίας των πολιτών χωρίς αποκλεισμούς. Υποστηρίζει το εγχείρημα της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Πολιτικής Ένωσης και, ταυτόχρονα, στέκεται απέναντι στην γραφειοκρατία της ΕΕ, την αποσύνδεση των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων από τους πολίτες της, τη κεντρική λήψη αποφάσεων, την αυτο-αναφορικότητα της ΕΕ και την πολιτική αποποίησης ευθυνών. Η Inter Alia, πιστεύοντας στη δημιουργική δύναμη των ενεργών πολιτών, εμπλέκεται μαζί τους σε μια σχέση αμοιβαίας μάθησης και κοινού οφέλους.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο