ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
ΠΜΣ Βιοϊατρικής - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Vodafone World of Difference- Αμειβόμενη εργασία σε κοινωφελείς οργανισμούς Εκπαιδευτικά Νέα

Είσαι νέος 18-35 ετών, έχεις ιδέες και γνώσεις που μπορούν να αλλάξουν την κοινωνία; Σου αρέσει η καινοτομία; Αν ναι, μπες τώρα στο World of Difference!

Βρες τον Οργανισμό για τον οποίο θέλεις να εργαστείς, σχεδιάστε μαζί το έργο που μπορείς να αναλάβεις και σκέψου πώς μπορείς να αξιοποιήσεις την τεχνολογία με τον καλύτερο τρόπο ή πώς μπορείς, με τις δικές σου γνώσεις, να συμβάλεις στο έργο ενός τεχνολογικού ΜΚΟ. Διεκδίκησε το όνειρό σου! Γίνε κι εσύ ένας από τους 10 νέους που θα εργαστούν στον οργανισμό που επιθυμούν και το Ίδρυμα Vodafone θα καλύψει το μισθό τους

Λάβε μέρος στο πρόγραμμα World of Difference έως τα μεσάνυχτα της 20ης Οκτωβρίου 2020 και πήγαινε τον κόσμο μπροστά με την τεχνολογία.

Το πρόγραμμα World of Difference

Το Ίδρυμα Vodafone υλοποιεί το πρόγραμμα World of Difference, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε ευαισθητοποιημένους νέους να εργαστούν για 6 μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους και να κάνουν τη διαφορά σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, με τη δύναμη της τεχνολογίας και της συλλογικής δράσης. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στηρίζει την κοινωνική απασχόληση νέων ανθρώπων και ενισχύει το έργο των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών στη χώρα μας.

Στρατηγικός συνεργάτης του Ιδρύματος Vodafone για το πρόγραμμα είναι το HIGGS, το 1ο Incubator & Accelerator για ΜΚΟ στην Ελλάδα, το οποίο προσφέρει στους νικητές και τους Οργανισμούς τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται, για να φέρουν την καινοτομία στο έργο τους.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του HIGGS προσφέρει ανοικτό εκπαιδευτικό σεμινάριο για την προετοιμασία της αίτησης συμμετοχής, κλειστά σεμινάρια συμβουλευτικής στους νικητές και τις οργανώσεις που θα εργαστούν, κατά τα οποία αναλύονται τρόποι σχεδιασμού και παρακολούθησης του έργου τους, καθώς και η δημιουργία report για την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων τους. Κάθε νικήτρια οργάνωση έχει, επίσης, τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει και προσωπική συνάντηση με Ειδικούς του οργανισμού, πάνω σε 7 διαφορετικές θεματικές ενότητες (Στρατηγική, Ανεύρεση Πόρων, ΕΚΕ, Εθελοντές Νομικά, Λογιστικά, Marketing).

Αξιοποιώντας τις γνώσεις, τις ιδέες και το όραμα νέων ανθρώπων, το πρόγραμμα έχει προσφέρει έως σήμερα απασχόληση σε δεκάδες νέους, καλύπτοντας μισθό και εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές, ενώ έχει συμβάλει έμπρακτα στην ενίσχυση του έργου πάνω από 85Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών σε όλη τη χώρα.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Γνώρισε τους 10 νέους ανθρώπους που ξεχώρισαν φέτος για να εργαστούν στη ΜΚΟ της επιλογής τους μέσω του προγράμματος World of Difference και το Ίδρυμα Vodafone θα καλύψει το μισθό τους στο βίντεο εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Vodafone εδώ.

---
Η ομάδα του eduguide.gr
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για άρθρα όπως αυτό; κάντε μας

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
blog comments powered by Disqus
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο