Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

VentureGarden: Δωρεάν πρόγραμμα υποστήριξης νέων Ελλήνων επιχειρηματιών

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative-THI) ανακοίνωσε την έναρξη του νέου, 8ου κατά σειρά, κύκλου του προγράμματος επιχειρηματικότητας VentureGarden.

Το πρόγραμμα, που έχει ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία επτά κύκλους, πραγματοποιείται από κοινού από το Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki (ACT), μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece στην Αθήνα, με τη υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI).

Το VentureGarden αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης νέων  επιχειρηματιών. Στόχος του προγράμματος είναι να υποστηρίξει όσους ενδιαφέρονται να δομήσουν έναν βιώσιμο επιχειρηματικό τρόπο σκέψης και να συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους ιδέας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μία εκπαιδευτική διαδικασία που προσαρμόζεται απόλυτα στο προφίλ, τις ανάγκες και τις επιχειρηματικές δυνατότητες του κάθε υποψηφίου. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να μετατρέψουν μια ιδέα σε μια επιχειρηματική πραγματικότητα.

Στο VentureGarden είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι έχουν πάθος με την επιχειρηματικότητα και είναι αφοσιωμένοι στην ιδέα τους. Μπορείς να πάρεις μέρος ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, την καταγωγή και το υπόβαθρό σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι η αφοσίωσή σου, την θέληση να μάθεις από τους άλλους και το πάθος σου να δεις την επιχείρησή σου να αναπτύσσεται.

Το πρόγραμμα VentureGarden θα υλοποιείται ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Μπορείς να υποβάλλεις την αίτηση συμμετοχής σου εδώ μέχρι 25/10/2017.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.venturegarden.gr/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο