Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τρία (3) νέα μεταπτυχιακά από το Παιδαγωγικό Τμήμα της ΑΣΠΑΙΤΕ

Το Παιδαγωγικό Τμήμα της ΑΣΠΑΙΤΕ θα προσφέρει τρία νέα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε επιστήμες της αγωγής, διδακτική θετικών και τεχνολογικών επιστημών καθώς και σε οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης. Η διάρκεια των μεταπτυχιακών θα είναι 3 εξάμηνα και θα προσφέρονται με δίδακτρα. Ο αριθμός εισακτέων σε κάθε πρόγραμμα θα είναι 35 άτομα/ έτος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τρία νέα μεταπτυχιακά προγράμματα. Για να δείτε τα διδασκόμενα μαθήματα κάθε προγράμματος σπουδών πατήστε στους τίτλους των προγραμμάτων.

1. Επιστήμες της Αγωγής

2. Διδακτική στις Φυσικές Επιστήμες, στην Πληροφορική και την Υπολογιστική Επιστήμη, τα Μαθηματικά και την Επιστήμη των Μηχανικών (Master of Science in Science, Technology, Engineering and Mathematics

3. Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης

Οι προκηρύξεις των παραπάνω προγραμμάτων αναμένονται μέσα στο ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Από τη σελιδα μας στο facebook μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις προκηρύξεις και προθεσμίες υποβολής αιτήσεων όλων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Τέλος από τον πίνακα της κεντρικής μας σελίδας http://www.eduguide.gr/ μπορείτε να  εξερευνήσετε την πληρέστερη βάση δεδομένων με τα μεταπτυχιακά προγράμματα των Ελληνικών Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και αναζητήσετε μεταπτυχιακά προγράμματα με βάση το ίδρυμα, το αντικείμενο σπουδών, τον τρόπο παρακολούθησης καθώς επίσης  να δείτε ποιά προγράμματα είναι δωρεάν, και ποιά δέχονται τώρα αιτήσεις!

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο