Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τρεις (3) θέσεις Πρακτικής Άσκησης στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών προκηρύσσει την πλήρωση 3 άμισθων θέσεων Πρακτικής Άσκησης διάρκειας τριών (3) μηνών (1/10/18-1/1/19). Η πρακτική άσκηση θα λαμβάνει χώρα πρωινές ή μεσημεριανές ώρες (15 με 20 ώρες την εβδομάδα) με δυνατότητα ευελιξίας.

Τα Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet δίνουν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν ή να εμπλουτίσουν την ερευνητική τους εμπειρία, τις οργανωτικές και αναλυτικές τους δεξιότητες και να εξοικειωθούν με τη λειτουργία και τις απαιτήσεις ενός Κέντρου Αριστείας. Ήδη πάνω από 30 φοιτητές και/ή πτυχιούχοι ή κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση ή ερευνητικό έργο στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet. Στο τέλος της πρακτικής άσκησης, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Βεβαίωση Πρακτικής Άσκησης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 15η Σεπτεμβρίου 2018

Αναλυτικότερες πληροφορίες και περιγραφή των θέσεων και των απαιτούμενων προσόντων είναι διαθέσιμες στις επιμέρους προκηρύξεις που βρίσκονται παρακάτω.

Α. Προκήρυξη-Θέσης-Πρακτικής-Άσκησης_(Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση της Μετανάστευσης: Οι εξωτερικές διαστάσεις)

Β. Προκήρυξη-Θέσης-Πρακτικής-Άσκησης_(Δίκαιο Θάλασσας και Εξωτερική Πολιτική)

Γ. Προκήρυξη-Θέσης-Πρακτικής-Άσκησης_(Βοηθός Προέδρου)

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο