Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας ΟΠΑ: 3 μεταπτυχιακά προγράμματα σε Μάρκετινγκ δέχονται αιτήσεις

Σας ενδιαφέρουν οι σπουδές σε Μάρκετινγκ και Επικοινωνία; Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών δέχονται αιτήσεις έως 28 Φεβρουαρίου 2015. 

Πρόκεiται για τα μεταπτυχιακά: 

  • Μάρκετινγκ και Επικοινωνία (πλήρους φοίτησης)
  • Μάρκετινγκ και Επικοινωνία για στελέχη επιχειρήσεων (μερικής φοίτησης)
  • Msc in International Marketing (PR.I.M.A)

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα καλύπτουν σε βάθος και με πληρότητα τους τομείς του μάρκετινγκ, της επιχειρησιακής επικοινωνίας και συναφών πεδίων, όπως η συμπεριφορά καταναλωτή, η διαφήμιση, το ψηφιακό μάρκετινγκ, η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα και η διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού. Η διδασκαλία των προγραμμάτων γίνεται με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους που συνδυαζουν ηλεκτρονικές εφαρμογές, επιχειρηματικά παίγνια και case studies, ενώ οι διπλωματικές εργασίες βασίζονται σε πραγματικα προβλήματα Ελληνικών Επιχειρήσεων. Οι φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία, μέσω εκπαιδευτικών επισκέψεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό να επισκεφθούν επιχειρήσεις και να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη τους. Το τμήμα διοργανώνει, επίσης, διαλέξεις με προσκεκλημένους ομιλητές υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και διακεκριμένους επιχειρηματίες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μεταπτυχιακούς φοιτητές, να ενημερωθούν και να συζητήσουν από κοντά με τους εισηγητές, θέματα και πρακτικές που αφορούν στο σύγχρονο μάρκετινγκ.

Για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα, τα προσφερόμενα μαθήματα και τη διαδικασία αιτήσεων πατήστε στους τίτλους των προγραμμάτων:

Μάρκετινγκ και Επικοινωνία (πλήρους φοίτησης)

Μάρκετινγκ και Επικοινωνία για Στελέχη Επιχειρήσεων (μερικής φοίτησης)

Marketing & Communication, Specialization in International Marketing

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο