Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τεχνολογικός διαγωνισμός "It's APP to you" για φοιτητές

Είσαι φοιτητής και ασχολείσαι με τον προγραμματισμό; Σε ενδιαφέρει η ανάπτυξη εφαρμογών και θα ήθελες να εργαστείς ως developer σε μεγάλες εταιρείες στον τεχνολογικό χώρο; Έχεις καινοτόμες ιδέες που θα ήθελες να μάθεις να αναπτύσσεις;

Αν η απάντηση είναι θετική τότε έχουμε τον ιδανικό διαγωνισμό για σένα! Η EESTEC Τοπική Επιτροπή Αθήνας σε συνεργασία με την Vodafone, διοργανώνει τον πιο challenging διαγωνισμό “It’s APP to you’’ με θέμα το Mobile Game Development σε Android Environment. Πρόκειται για μια πενθήμερη διοργάνωση που καλεί 45 νέους με πάθος για τον προγραμματισμό, τη τεχνολογία και την καινοτομία να διαγωνιστούν με σκοπό την πιο δημιουργική ανάπτυξη εφαρμογής. 

Ο διαγωνισμός διαρκεί δύο μέρες και στοχεύει στην παροχή τόσο θεωρητικών, όσο και πρακτικών γνώσεων, μαζί με την ευκαιρία να διαγωνιστείς σε ομάδες των τριών ατόμων. Τις υπόλοιπες 3 ημέρες θα υπάρχουν ομιλίες των ειδικών της Vodafone για την Agile Μεθοδολογία καθώς και διαλέξεις για τεχνικές της γλώσσας προγραμματισμού Java.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις τις προσωπικές σου δεξιότητες και να τις αναπτύξεις περαιτέρω μέσα από έναν φοιτητικό διαγωνισμό και έχοντας την καθοδήγηση των ειδικών της Vodafone… τότε η κατάλληλη ευκαιρία είναι αυτή! Οι θέσεις είναι περιορισμένες... Μην την χάσεις! 

Ημερομηνία: 10-15 Δεκεμβρίου
Αιτήσεις: Μέχρι 15 Νοεμβρίου 25 Νοεμβρίου (παράταση)

Πρόγραμμα διοργάνωσης:

10 & 11 Δεκεμβρίου: Προαιρετικές Παρουσιάσεις 2 ωρών που θα αφορούν την Agile μεθοδολογία, μία μέθοδο εργασίας που έχει εφαρμόσει η Vodafone σε ομάδες της καθώς και τις Agile πρακτικές. Οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τη νέα αυτή μέθοδο και τις πρακτικές που μεγιστοποιούν την απόδοση στον εργασιακό χώρο. Επίσης, θα εξοικειωθούν με τους τρόπους που μπορούν να λειτουργήσουν αποδοτικά σε Agile ομάδες.
Μέρος: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών (η αίθουσα θα ανακοινωθεί στη συνέχεια)

12 & 13 Δεκεμβρίου: Διεξαγωγή Διαγωνιστικού Μέρους
Μέρος: Vodafone, Τζαβέλλα 1-3 Χαλάνδρι

15 Δεκεμβρίου: Παρουσίαση του αποτελέσματος κάθε ομάδας και αξιολόγηση
Μέρος: Vodafone, Τζαβέλλα 1-3 Χαλάνδρι

Προαπαιτούμενα: Καλή γνώση της γλώσσας προγραμματισμού Java.

Φόρμα: https://goo.gl/forms/gWE9Dpvyf5fpkw0G2

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο