Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τεχνολογικές Επιστήμες-Επιστήμες Περιβάλλοντος: Νέες προκηρύξεις μεταπτυχιακών προγραμμάτων

Νέες προκηρύξεις μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε Τεχνολογικές Επιστήμες και Επιστήμες Περιβάλλοντος δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες μέρες από το ΕΜΠ και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τα μεταπτυχιακά:

  • Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων με κατευθύνσεις:
  1. Υδρολογία και Περιβαλλοντική Διαχείριση Υδατικών Πόρων
  2. Ποιότητα Υδάτων και Περιβαλλοντική Τεχνολογία
  3. Διαχείριση Παράκτιας Ζώνης

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών σε συνεργασία με τις Σχολές Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, Μηχανικών Μεταλλείων - Μεταλλουργών, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών.

Προθεσμία υποβολής: έως 25/5/2015

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας- Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ: Εφαρμοσμένη Πληροφορική (νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016)

Προθεσμία υποβολής: έως 29/5/2015

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας- Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Joseph Fourier-Grenoble I, Γαλλία (Διακρατικό)"- Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με τίτλο: Hydrohasards - Διαχείριση Υδρομετεωρολογικών Κινδύνων.

Προθεσμία υποβολής: έως 29/5/2015

Πλέον, μαζί με τα παραπάνω, 23 μεταπτυχιακά προγράμματα σε τεχνολογικές επιστήμες έχουν προκηρύξει θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών. Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα παράπάνω προγράμματα (διάρκεια, πρόγραμματα σπουδών, δίδακτρα, αναλυτικές προκηρύξεις) καθώς και για όλα τα προγράμματα τεχνολογικων επιστημών που δέχονται αιτήσεις πατήστε εδώ

Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο facebook μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες προκηρύξεις μεταπτυχιακών προγραμμάτων και υποτροφιών.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο