Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Πέντε υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Πέντε (5) υποτροφίες μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου σε τομείς σχετιζόμενους με το ναυτιλιακό αντικείμενο προκηρύσσει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ). Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η  Απριλίου 2022.

Συγκεκριμένα:

 • Η εταιρεία NEPTUNE LINES, στη μνήμη του ιδρυτή της, Νικολάου Τραυλού, χορηγεί υποτροφία, διαμέσου της ΕΕΕ,  σε πανεπιστήμια των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας, ύψους 10.000 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
   
 • Η εταιρεία «Εκθέσεις Ποσειδώνια» χορηγεί υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, διαμέσου της ΕΕΕ, σε πανεπιστήμια των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) και της Μεγάλης Βρετανίας) ύψους 10.000 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
   
 • Η ΕΕΕ χορηγεί υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, στη μνήμη του αειμνήστου Προέδρου της Αντωνίου Χανδρή, κατά προτίμηση σε παιδί ναυτικού, απόφοιτο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. σε πανεπιστήμια των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Βρετανίας) ύψους 10.000 δολαρίων ΗΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ
   
 • Η κ. Ειρήνη ΣΤ Νταϊφά, εις μνήμην του πατέρα της "Σταύρου Α. Νταϊφά", χορηγεί υποτροφία, δια μέσου της ΕΕΕ, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, σε απόφοιτο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. σε πανεπιστήμια των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Βρετανίας) ύψους 15.000 δολαρίων ΗΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ
   
 • Η Ενωσις Ελλήνων Εφοπλιστών θα χορηγήσει στη μνήμη του αειμνήστου Μέλους της Ιωάννη Αγγελικούση, υποτροφία μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου, κατά προτίμηση σε παιδί ναυτικού, απόφοιτο Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι για σπουδές σε τομείς σχετιζόμενους με την ναυτιλία σε Πανεπιστήμια των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτός Ελλάδος (συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Βρετανίας). Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Για τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν μέχρι τη 15η  Απριλίου 2022 και για άλλες συναφείς πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στον Πειραιά, Ακτή Μιαούλη 85 και στα τηλέφωνα 210 4291159-65.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο