Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Tέσσερα μεταπτυχιακά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα 2017-18 του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχει ξεκινήσει. Σε μια ιδιαίτερη και ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον τόπο μας , το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμη και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προσφέρει μια σειρά από ΠΜΣ που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τις αγοράς, τις αγωνίες των υποψηφίων και την πολυπλοκότητα των συνθηκών, αφού:

  • έχετε τη δυνατότητα να τα ολοκληρώσετε (εάν το επιθυμείτε) σε μόλις 12 μήνες, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα ευεργετήματα που προκύπτουν για κατόχους ΠΜΣ τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα ( αναγνώριση προϋπηρεσίας, αυξήσεις μισθών, επαγγελματική ανέλιξη, πρόσθετες πιθανότητες εύρεσης εργασίας),
  • πραγματοποιούνται σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες, ενώ παράλληλα αξιοποιούμε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας με τη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (e class), γεγονός που επιτρέπει την απρόσκοπτη ολοκλήρωση των εργασιακών σας υποχρεώσεων η την χωρίς περιορισμούς αναζήτηση και αξιοποίηση ευκαιριών για απασχόληση,
  • έχουν χαμηλό κόστος, σε σχέση με αντίστοιχα ΠΜΣ, γεγονός που σας επιτρέπει να αποκτήσετε εξειδικευμένα προσόντα χωρίς μεγάλη δαπάνη,
  • συνδέονται άμεσα με την αγορά εργασίας αφού χαρακτηρίζονται από τον διεπιστημονικό χαρακτήρα και την εξωστρέφεια τους, μέσα από συνεργασίες με σημαντικά πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού και τη συνεχή αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών με προσαρμογή του περιεχομένου τους στις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά και τις τάσεις της αγοράς.

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με πλήρη ερευνητική υποδομή , επαρκή διοικητική υποστήριξη και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό – διδακτικό προσωπικό, και μόλις 50 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τα παραπάνω συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων καθώς και πληροφορίες για τα ακόλουθα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, διάρκειας 12 μηνών.

Σε όλα τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών παρέχεται δυνατότητα χρηματοδότησης μεσω του προγραμματος ΛΑΕΚ 0,24 του ΟΑΕΔ (περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: http://laek.oaed.gr/)

 

1. «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές» (Σε συνεργασία με το Rutgers University in Newark – School of Public Affairs and Administration)

Κατευθύνσεις: 1. Διακυβέρνηση, 2. Δημόσιες Πολιτικές
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Ιουνίου 2017

Περισσότερες Πληροφορίες και Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων

 

2. «Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία» (Κοινό ΠΜΣ με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου Κύπρου) (Σε συνεργασία με το American University in the Emirates (AUE) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ))

Κατευθύνσεις: 1. Διεθνής Επιχειρηματικότητα, 2. Διεθνής Ασφάλεια, 3. Διεθνής Ανάπτυξη
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Ιουνίου 2017

Περισσότερες Πληροφορίες και Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων  

 

3. «Μεσογειακές Σπουδές» (Σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της Μπολόνια (Ιταλία), Inalco (Γαλλία), Yaşar (Τουρκία), Νεάπολις Πάφου (Κύπρος), και το Olympia Summer Academy (Ελλάδα).)

Γλώσσα: Αγγλική
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30 Ιουνίου 2017

Περισσότερες Πληροφορίες και Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων  

 

4. «Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων« [Global Risks (Uncertainties), Politics and Analytics]

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Σεπτεμβρίου 2017

 

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο