Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τεράστια η επιτυχία της έκθεσης μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide!

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η 2η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου στο Hilton Αthens!

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στην έκθεση περισσότερα από 2.000 άτομα που γέμισαν για 5 ώρες τη μεγαλύτερη αίθουσα του Ηilton!

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εκατοντάδες μεταπτυχιακά προγράμματα από 30 πανεπιστήμια και εκπαιδευτικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού και να παρακολουθήσουν διαλέξεις από διακεκριμένους καθηγητές και εκπροσώπους των προγραμμάτων.

Πολλά μεταπτυχιακά προγράμματα πρόσφεραν υποτροφίες αποκλειστικά για τους επισκέπτες της έκθεσης και παράλληλα ένας τυχερός επισκέπτης κέρδισε την υποτροφία του eduguide αξίας 1.000 ευρώ για το πρόγραμμα της επιλογής του!

H μεγάλη απήχηση της έκθεσης σε κοινό και εκπαιδευτικούς οργανισμούς την έχει καθιερώσει ως το πιο σημαντικό εκπαιδευτικό γεγονός για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα. Ο σκοπός της είναι αποτελέσει την πύλη μέσω της οποίας κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα να έρθουν σε επαφή απευθείας με τους νέους, φοιτητές και απόφοιτους ώστε οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για την προσωπική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Η έκθεση διοργανώθηκε από το eduguide.gr, το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα ιστότοπο για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα, με 200,000 επισκέπτες το μήνα και περισσότερους από 24,000 εγγεγραμμένους χρήστες στο newsletter.

Όλη η ομάδα του eduguide καθώς και η ιδρύτρια του ιστότοπου κα. Μαρία Αλεξίου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών οργανισμών, το διοικητικό προσωπικό των Πανεπιστημίων και τους καθηγητές που στήριξαν αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που επισκεφθήκατε την έκθεση. Ελπίζουμε να περάσατε μια δημιουργική μέρα μαζί μας και να βρήκατε τις πληροφορίες και τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να κάνετε την καλύτερη επιλογή για το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό σας μέλλον.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε φοιτητές μας ότι μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε από κοντά, μπορείτε να συμβουλεύεστε το site μας για και να ενημερώνεστε για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και Κύπρο καθώς και υποτροφίες εσωτερικού και εξωτερικού!

Στο παρακάτω video μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την εκδήλωση μας. Θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες φωτογραφίες και video με τις παρουσιάσεις των μεταπτυχιακών από τους καθηγητές και τους επιστημονικούς υπεύθυνους των προγραμμάτων.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο