Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΤΕΙ Πειραιά- Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Έναρξη λειτουργίας κοινού μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Πειραιά σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστημών Υγείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου οργανώνουν και λειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2014−2015 κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας.

Αντικείμενο του Π.Μ.Σ. «Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας» είναι η παροχή εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου και η έρευνα σε θέματα Διοίκησης των Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, που έχουν αναπτυχθεί σε ευρωπαϊκή και εθνική κλίμακα και διέπονται από κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Με τον όρο Μονάδες Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας εννοούνται οι φορείς παροχής υγειονομικής περίθαλψης όλων των βαθμίδων, τα Κέντρα Κοινωνικής Στήριξης και οι Ασφαλιστικοί Οργανισμοί.

Σκοπός του Π.Μ.Σ. είναι η σύνθεση γνώσεων, δεξιοτήτων και συμπεριφορών που πηγάζουν από τις επιστήμες της Υγείας αφενός και από τις επιστήμες της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών αφετέρου, σε αποφοίτους ΑΕΙ με επαγγελματικό ή ερευνητικό ενδιαφέρον στο χώρο της Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας. Βασικός εκπαιδευτικός και ερευνητικός προσανατολισμός του Π.Μ.Σ. είναι η εμβάθυνση στα ανωτέρω αντικείμενα ειδικά σε εφαρμοσμένο επίπεδο.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Φεβρουάριο του 2015. Η χρονική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται σε 3 εξάμηνα για το τμήμα πλήρους φοίτησης και 6 εξάμηνα για το τμήμα μερικής φοίτησης. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί.

Ο αριθμός των εισακτέων ανέρχεται σε 50 άτομα.

Τα δίδακτρα του προγράμματος είναι συνολικά 5500 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις του έως τις 9 Ιανουαρίου 2015.

Για να δείτε το πρόγραμμα σπουδών του μεταπτυχιακού πατήστε εδώ

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο