Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Tech Talent School: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα με δωρεάν συμμετοχή για το κοινό!

H SocialΙnnov, ο εκπαιδευτικός βραχίονας του επιχειρηματικού φορέα Found.ation, ανακοινώνει τη νέα σειρά μαθημάτων, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Tech Talent School” που υλοποιεί με την υποστήριξη της “Microsoft Ελλάς”. 

Κεντρικός άξονας του «Tech Talent School» είναι η εκπαίδευση με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων στους τομείς των «digital soft skills» και νέων τεχνολογιών που είναι σημαντικές για την αγορά εργασίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Tech Talent School διατίθεται δωρεάν και απευθύνεται σε νέους, νέες, ανέργους και εκπαιδευτικούς, ενώ είναι διαμορφωμένο εξολοκλήρου στα Ελληνικά.

Τα μαθήματά του έχουν μεγάλο εύρος. Περιλαμβάνουν εισαγωγικά μαθήματα σχετικά με τεχνολογικά θέματα, την εξέλιξη των νέων τεχνολογιών, τη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μέχρι και πιο εξειδικευμένα όπως για γλώσσες προγραμματισμού και πιο πολύπλοκη θεματολογία. Απευθύνονται σε μαθητές και αποφοίτους λυκείου, φοιτητές και νέους που είτε κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, είτε αναζητούν εργασία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Απριλίου:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το Πρόγραμμα και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ 

Iστοσελίδα: http://techtalentschool.gr/

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο