Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

ΤΑ ΝΕΑ προσφέρουν τρεις (3) μεταπτυχιακές υποτροφίες συνολικής αξίας 30.000€

Η Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ προκηρύσσει διαγωνισμό για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 2015 με σκοπό τη χορήγηση τριών (3) Υποτροφιών για Μεταπτυχιακές Σπουδές (ανεξαρτήτως επιστημονικού πεδίου) σε σπουδαστές που έχουν γίνει δεκτοί να φοιτήσουν σε αναγνωρισμένα Δημόσια ή Ιδιωτικά Πανεπιστήμια ή Κολέγια τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015 - 2016.

Κάθε Υποτροφία ανέρχεται στο καθαρό ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000) και θα καταβληθεί προς τους Υποτρόφους εφάπαξ σε μία (1) δόση. Το ποσό αυτό θα μπορεί ο Υπότροφος να το χρησιμοποιήσει για όλο το εύρος των οικονομικών υποχρεώσεων για τις ανάγκες των σπουδών του (ενδεικτικά αναφέρονται: δίδακτρα, έξοδα διαμονής, προμήθεια συγγραμμάτων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού κ.τλ.)

Η αρχική επιλογή των Επιλαχόντων Υποτρόφων θα γίνει με κριτήριο την επίδοσή τους σε Έκθεση Ιδεών (μέχρι 1.000 λέξεις), με θέμα "Σε ποιους επιστημονικούς τομείς και πώς μπορεί η Ελλάδα της κρίσης να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα".

Φόρμες υποβολής υποψηφιότητας θα βρίσκονται 1 φορά την εβδομάδα στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ".

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα, κατά την υποβολή της αίτησης υποψηφιότητάς τους θα δύνανται να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 211 365 8300 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00 - 14.00.

Καταληκτική ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων ορίζεται η τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα, όπως θα αποδεικνύεται από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο ακόλουθο αρχείο: 

Υποτροφίες από "ΤΑ ΝΕΑ" 2015-2016

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο