Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τα νέα μεταπτυχιακά του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Το νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το οποίο δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης των ΤΕΙ Αθήνας και ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ, θα είναι το τρίτο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας!

Το νεοσύστατο Tμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής συμμετέχει φέτος στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide και οι εκπρόσωποί του θα βρίσκονται εκεί να σας ενημερώσουν για τα μεταπτυχιακά τους προγράμματα, καθώς και για το νέο πανεπιστήμιο.

Το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, το τμήμα θα προσφέρει τρία μεταπτυχιακά προγράμματα:

  • Μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Πληροφορική 
  • Επιστήμη και Τεχνολογία της Πληροφορικής και των Υπολογιστών 
  • Πληροφορική, Σύνθεση Εικόνων και Σχεδιασμός Γραφικών με κατεύθυνση Τεχνολογίες Διαδικτύου και Πολυμέσων - Informatique, Synthèse d’Images et Conception Graphique, parcours Technologies d’Internet et de Multimédia, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Limoges (Γαλλία)

Ελάτε στην έκθεση σπουδών του eduguide, το Σάββατο 12 Μαΐου στο Hilton Αthens, για να γνωρiσετε από κοντά τα μεταπτυχιακά του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και να λύσετε όλες σας τις απορίες!

Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης εκατοντάδες μεταπτυχιακά από 20 και πλέον Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ελάτε στην έκθεση για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών, τις προοπτικές απασχόλησης και τις προσφερόμενες υποτροφίες. Πέρα από τις υποτροφίες που προσφέρουν τα ίδια τα προγράμματα με ακαδημαϊκά και κοινωνικά κριτήρια, το eduguide προσφέρει μια υποτροφία 1.000 ευρώ για όποιο από τα συμμετέχοντα μεταπτυχιακά προγράμματα σας ενδιαφέρει! H κλήρωση της υποτροφίας θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της έκθεσης!

Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής.

Μάθετε περισσότερα για τα συμμετέχοντα προγράμματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και δείτε πώς θα διεκδικήσετε την υποτροφία του eduguide στη σελίδα της έκθεσης: www.eduguide.gr/infoday

Master's Studies 2018

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο