Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα Risk Management και ΜΒΑ-Internal Audit του ΕΚΠΑ στην έκθεση eduguide!

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα  του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Διοίκηση και Διαχείριση Οικονομικών Μονάδων & Οργανισμών (ΔΔΟΜΟ) με κατεύθυνση τη "Διαχείριση Κεφαλαίων και Κινδύνων" (Risk Management) &


Διοίκηση και Διαχείριση Οικονομικών Μονάδων & Οργανισμών (ΔΔΟΜΟ) με κατεύθυνση τον "Εσωτερικό Έλεγχο" (ΜΒΑ-Internal Audit)

συμμετέχουν στην έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών που διοργανώνει το eduguide στις 13 Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, την 1η και μεγαλύτερη έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα. Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος περισσότερα από 90 μεταπτυχιακά από 15 Πανεπιστήμια. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να μιλήσετε με τους εκπροσώπους των μεταπτυχιακών από κοντά και να λύσετε όλες σας τις απορίες!


Η κατεύθυνση Risk Management συνδυάζει τα αντικείμενα της οικονομικής, χρηματοοικονομικής και ποσοτικών μεθόδων. Αναπτύσσει γνώσεις στα νέα δεδομένα της τραπεζικής και χρηματοοικονομικής επιστήμης, ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις αποτελεσματικά και να ηγούνται στο δυναμικό και ανταγωνιστικό τοπίο των αγορών χρήματος και κεφαλαίων. Οι απόφοιτοι του προγράμματος  θα μπορούν να απασχοληθούν στις διευθύνσεις διαχείρισης κινδύνου τραπεζικών οργανισμών και μεγάλων επιχειρήσεων και γενικότερα στις οικονομικές διευθύνσεις ιδιωτικών και δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Η δεύτερη κατεύθυνση MBA -Internal Audit έχει δημιουργηθεί μετά από  μακρόχρονη συνεργασία με σημαντικούς συντελεστές από την πλευρά της αγοράς και συγκεκριμένα την Ernst&Young(EY) η οποία ηγείται στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις/οργανισμούς, την Ελληνική Ένωση Πιστοποιημένων Εξεταστών κατά της Απάτης (HACFE), το Ελληνικό Τμήμα Πιστοποιημένων Αναλυτών Ελέγχου Πληροφοριακών Συστημάτων (ISACA Athens Chapter) και την SAS Institute, παγκόσμιο ηγέτη σε λογισμικό και υπηρεσίες αναλυτικής δεδομένων (business analytics).Παρέχει ουσιαστική γνώση στους συμμετέχοντες που στοχεύουν σε επαγγελματικές πιστοποιήσεις (CIA, CFE, CISA κλπ) και τα εφόδια για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον κλάδο του εσωτερικού ελέγχου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπαιδευτική διαδικασία που ακολουθείται και για τις δύο κατευθύνσεις είναι μικτή, δηλαδή πραγματοποιείται τόσο με τη χρήση συμβατικού συστήματος(διδασκαλία σε αίθουσα) όσο και με τη χρήση μεθόδων εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης.

Κάντε join στη σελίδα του event στο facebook  και δείτε τη λίστα με όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα που συμμετέχουν  στη σελιδα:  www.eduguide.gr/infoday . Στην ίδια σελίδα μπορείτε να δείτε και πώς μπορείτε να διεκδικήσετε μια υποτροφία 1.000 ευρώ για το πρόγραμμα της επιλογής σας!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο