Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης του διαγωνισμού υποτροφίας του eduguide!

Το Σάββατο 12 Μαΐου στο Hilton Αthens διοργανώθηκε με τεράστια επιτυχία η 2η έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών του eduguide.

Στην έκθεση συμμετείχαν εκατοντάδες μεταπτυχιακά προγράμματα από 30 και πλέον εκπαιδευτικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Περισσότερα από 2.000 άτομα ήρθαν στην έκθεση και ενημερώθηκαν για τις ευκαιρίες μεταπτυχιακών σπουδών σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρώπης, τις επαγγελματικές προοπτικές και τις διαθέσιμες υποτροφίες!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εκτός από τις υποτροφίες αριστείας που πρόσφεραν τα μεταπτυχιακά προγράμματα, το eduguide πρόσφερε μια υποτροφία αξίας 1.000 ευρώ σε έναν επισκέπτη της έκθεσης που θα πραγματοποιήσει εγγραφή σε ένα από τα συμμετέχοντα προγράμματα. Δεχθήκαμε εκατοντάδες αιτήσεις για τη συγκεκριμένη υποτροφία και σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας!

Μετά από κλήρωση ανακοινώθηκε το όνομα του φοιτητή που κερδίζει την υποτροφία. Πρόκειται για την Χριστίνα Γκινούδη, πτυχιούχο του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Η Χριστίνα μπορεί να επιλέξει να εγγραφεί σε οποιοδήποτε από τα μεταπτυχιακά προγράμματα που συμμετείχαν στην έκθεση και το eduguide θα καταβάλει στο Πανεπιστήμιο το ποσό των 1.000 ευρώ για τα δίδακτρα της.

To eduguide συγχαίρει τη Χριστίνα και της εύχεται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!

Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε όλους όσους εξέφρασαν ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη υποτροφία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στις σπουδές τους!

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο