Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Συμμετοχή στην 3ήμερη ημερίδα της McKinsey and Company "Next Generation Women Leaders" στο Παρίσι, με όλα τα έξοδα καλυμμένα

Η εταιρία Mckinsey and Company διοργανώνει και φέτος την πανευρωπαϊκή 3ήμερη ημερίδα για γυναίκες, στο Παρίσι στις 24-26 Μαϊου, 2018 (Next Generation Women Leaders).

Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχει μία γυναίκα από την Ελλάδα (όλα τα έξοδα - μεταφορικά, διαμονή κλπ - καλύπτονται από την εταιρία) και θα έχει τη δυνατότητα να μάθει περισσότερα για την ηγεσία και το πώς η McKinsey ενθαρρύνει την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη και ηγεσία των γυναικών. Θα γνωρίσει ηγέτες από τον επιχειρηματικό κλάδο και από την McKinsey καθώς και τις υπόλοιπες συμμετέχουσες από όλη την Ευρώπη.

Η επιλογή για τη συμμετοχή θα γίνει με βάση το βιογραφικό και σε δεύτερο επίπεδο ύστερα από μίνι συνέντευξη.

Αιτήσεις γίνονται δεχτές μέχρι τις 8 Μαρτίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες και την σχετική αίτηση υπάρχει η ιστοσελίδα next-generation-women.mckinsey.com και οι σελίδες της εταιρίας στα μέσα κοινωνκής δικτύωσης Facebook και Instagram.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο