Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Summer University 2018

Τα Summer Universities διαρκούν κατά μέσο όρο δύο εβδομάδες και πραγματοποιούνται τους καλοκαιρινούς μήνες στις πόλεις όπου δραστηριοποιείται η AEGEE. Περίπου 30 νέοι συναντώνται σε κάθε Summer University για να γνωρίσουν την πολυπολιτισμική διάσταση της ευρωπαϊκής ηπείρου και να ανοίξουν το μυαλό τους. 

Οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια ενός Summer University κυμαίνονται από ακαδημαϊκά μαθήματα (π.χ. εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, γνωριμία με τον βρετανικό πολιτισμό, ισπανική ιστορία κτλ.) μέχρι μη-ακαδημαϊκή εκπαίδευση όπως μαθήματα φωτογραφίας, πεζοπορία κ.ά. 

Μέσα από ένα Summer University θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα, να συζητήσετε τρέχοντα πολιτικά θέματα, να ακούσετε και να χορέψετε σε διαφορετική μουσική, να γνωρίσετε κόσμο και να γίνετε φίλοι με άτομα από διαφορετικές χώρες. Θα μάθετε να λέτε "γεια" σε 20 γλώσσες, θα νιώσετε ελέυθεροι, θα αγαπήσετε, θα ζήσετε, θα μάθετε νέα πράγματα, θα κάνετε πράγματα που δεν είχατε φανταστεί! 

Δείτε όλα τα διαθέσιμα Summer Universities για το 2018 εδώ

Μάθετε περισσότερα για το Summer University εδώ.

 

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο