Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Start Project: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων, με την υποστήριξη της Microsoft και του Δήμου Αθηναίων

Το ιστορικό κτίριο της οικίας Λέλας Καραγιάννη ανοίγει τις πόρτες του ξανά και ο δήμος Αθηναίων το μετατρέπει σε κέντρο ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων για όλη την Κυψέλη.

Πρόκειται για μία συνεργασία του δήμου Αθηναίων με την Microsoft Hellas και την MKO Social Innov, χάρη στην οποία περισσότεροι από 4.000 πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν προγράμματα εκμάθησης πληροφορικής και ψηφιακών δεξιοτήτων, ενώ στο κτίριο θα φιλοξενηθούν ομιλίες και ημερίδες για τεχνολογικά θέματα, καθώς και θέματα επιχειρηματικότητας. 

 

Οι δράσεις του προγράμματος:

Επιμόρφωση

Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων, από τη χρήση υπολογιστών και κοινωνικών δικτύων, μέχρι τον προγραμματισμό και τη δημιουργία ιστοσελίδων.

Επαγγελματική ανάπτυξη

Συμβουλευτικά σεμινάρια για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την αναζήτηση επιχειρηματικών ευκαιριών.

Καινοτομία

Εισαγωγή σε καινοτόμες τεχνολογίες όπως η 3D εκτύπωση, η ρομποτική και ο αυτοματισμός και επιτόπου πρακτική εξάσκηση με ειδικό εξοπλισμό.

 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων εδώ.

Τα μαθήματα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και γίνονται στα Ελληνικά. Για κάθε σεμινάριο θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του προγράμματος www.startproject.gr

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο