Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

«So Me! Social Media: Posting, Influencing, Engaging»: Δωρεάν ημερίδα αφιερωμένη στο συναρπαστικά σύνθετο κόσμο των social media

Κάνεις scrolling στο Ιnstagram και φαντάζεσαι αν θα μπορούσες να είσαι κι εσύ influencer; Σκέφτεσαι πώς η επιχείρησή σου θα προσεγγίσει ψηφιακά τις μεγαλύτερες κοινότητες, για να αναπτύξει τη δραστηριότητά της; Αναρωτιέσαι πώς τα posts σου γίνεται να έχουν τη μέγιστη δυνατή απήχηση και πώς θα φτάσει το κανάλι σου στην κορυφή των αναζητήσεων; Θέλεις να μάθεις πώς θα καταφέρεις να έχεις πιστούς followers; Και τελικά, είναι ο influencer επάγγελμα;

Is this so… you? Εάν ναι, τότε σε περιμένουμε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο INNOVATHENS powered by Samsung, Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και στην ημερίδα «So Me! Social Media:Posting, Influencing, Engaging», μία ημέρα αφιερωμένη στο συναρπαστικά σύνθετο κόσμο των social media. Οι top Έλληνες bloggers, youtubers ή/και influencersσε ιδιαίτερα αγαπημένους τομείς, όπως videogames, φωτογραφία, μόδα και μαγειρική μοιράζονται μυστικά και insights για τον τρόπο που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνούν τις ιστορίες τους. Ομιλίες, Q+Aκαι δημιουργικά workshops από communication expertsθα λύσουν όποιες απορίες για την ψηφιακή σου εικόνα και θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τη δυναμική των social media. Μάθε περισσότερα για τους influencers, αλλά και τρόπους με τους οποίους θα μπορούσες να ενισχύσεις τις προσωπικές ή εταιρικές σου σελίδες.

Το «So Me! Social Media: Posting, Influencing, Engaging» είναι εδώ για να ενισχύσεις την αναγνωσιμότητα σου! Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αγαπημένων bloggers, youtubers ή/και influencers που θα συμμετέχουν καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του INNOVATHENS εδώ.

Μοιραστείτε το:

Σχολιάστε...
Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο