Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Σεμινάρια για επιχειρηματίες και ιδρυτές start-ups στο Ισραήλ, με τα έξοδα καλυμμένα

Στο πλαίσιο της περιφερειακής συνεργασίας μεταξύ Ισραήλ - Κύπρου και Ελλάδας, και αναγνωρίζοντας τη σημασία της συνεργασίας στον τομέα της καινοτομίας, η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο ενημερώνει επιχειρηματίες, ιδρυτές startups και άλλα άτομα και οργανισμούς που ασχολούνται με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο, για τρία σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στο Ισραήλ:

  • με τίτλο:  "Innovative Entrepreneurship: Early Stage Startups",  10 - 19  Νοεμβρίου 2019
  • με τίτλο:  "Support Systems for Entrepreneurs",  24 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 2019
  • με τίτλο:  "Social Entrepreneurship: Transforming an Idea to a Business",  8 - 17 Δεκεμβρίου 2019

Με πληθυσμό περίπου 8 εκατομμυρίων κατοίκων, το Ισραήλ έχει πάνω από 6.000 startups και 1.000 νέα startups ιδρύονται κάθε χρόνο. Ως ηγέτης στον επιχειρηματικό κόσμο, το Ισραήλ συνδυάζει την καινοτομία με την τεχνολογία, την εκπαίδευση, την ακαδημαϊκή κοινότητα, και αποτελείται από διάφορες ομάδες ανθρώπων: άνδρες, γυναίκες, νέους, παιδιά, βετεράνους Ισραηλινούς, νεοφερμένους, μεινότητες κ.ά.

Tα συγκεκριμένα σεμινάρια έχουν ως στόχο να προσφέρουν στους συμμετέχοντες τις δεξιότητες και τις γνώσεις για το πώς να δημιορυργήσουν μια πλατφόρμα που υποστηρίζει τους επιχειρηματίες στα πρώτα τους βήματα, και το πώς να αναπτύξουν ένα "roadmap", ένα στρατηγικό πλάνο προς την επιτυχία. Θα περιλαμβάνουν επίσης πρακτικά εργαστήρια κ.ά.

Οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να πληρώσουν μόνο για το αεροπορικό εισιτήριο προς στο Ισραήλ. Όλα τα άλλα έξοδα θα καλυφθούν από το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ. 

Αιτήσεις

Για Έλληνες πολίτες: Οι αιτήσεις για συμμετοχή στα σεμινάρια θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι 13 Σεπτεμβρίου 2019 στο email: economy@athens.mfa.gov.il. Αντίγραφο της αίτησης να σταλεί επίσης στην Κα Ms Rana Nahhas Suidan at MCTC: rana@mctc.org.il.

Για Κύπριους πολίτες: Οι αιτήσεις για συμμετοχή στα σεμινάρια θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι 06 Σεπτεμβρίου 2019 στο email: economy@nicosia.mfa.gov.il. Αντίγραφο της αίτησης να σταλεί επίσης στην Κα Ms Rana Nahhas Suidan at MCTC: rana@mctc.org.il.

Δείτε αναλυτικά τις προσκλήσεις:

Αίτηση συμμετοχής:

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο