Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και τη χρήση των cookies.

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού διοργανώνει γενικό διαγωνισμό για πρόσληψη 40 προϊσταμένων διοίκησης στις αντιπροσωπείες της ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει τίτλων και εξετάσεων, για την κατάρτιση πίνακα προσλήψεων, από τον οποίο η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ) μπορεί να προσλαμβάνει νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως «προϊσταμένους διοίκησης» (ομάδα καθηκόντων AST).

Επιθυμητός αριθμός επιτυχόντων: 40

ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Ο προϊστάμενος διοίκησης επικουρεί τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην εκπλήρωση της αποστολής του, όσον αφορά την καθημερινή διαχείριση της αντιπροσωπείας, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες και κανονισμούς.

Μεταξύ άλλων, ο προϊστάμενος διοίκησης συντονίζει τις εργασίες του τμήματος διοίκησης και είναι υπεύθυνος για διάφορους τομείς:

  1. Ανθρώπινους πόρους και διαχείριση της ασφάλειας
  2. Δημοσιονομική διαχείριση και εκτέλεση του προϋπολογισμού της αντιπροσωπείας
  3. Διαχείριση των εγκαταστάσεων της Αντιπροσωπείας, υλικοτεχνική υποστήριξη, προμήθειες κ.α.

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Για να υποβάλετε αίτηση υποψηφιότητας, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ατομικό λογαριασμό EPSO. Σημειώστε ότι πρέπει να δημιουργήσετε μόνο έναν ατομικό λογαριασμό για όλες τις αιτήσεις υποψηφιότητάς σας στην EPSO.

Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO (εδώ) πριν από τις:

27 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη, με τους όρους συμμετοχής και τα απιτούμενα προσόντα των υποψηφίων, εδώ.

Μοιραστείτε το:

Μεταπτυχιακά & Πτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο